Jeres bryllupsfotograf er en tillidssag

Som jeres bryllupsfotograf vil jeg glæde mig til at vise jeres bryllups historie

Jeres bryllupsdag er en afspejling af jer, som jeres bryllupsfotograf skal matche. Derfor vil jeg glæde mig til at møde jer personligt – så jeg kan fortælle jeres kærlighedshistorie gennem smukke billeder.

Ved at fortælle mig om jeres ønsker og detaljer for bryllupsdagen, hjælper I med at jeg kan give jer de mest autentiske billeder, som vil afspejle jer og de øjeblikke, hvor jeres følelser for hinanden skinner igennem. I skal have tillid til jeres bryllupsfotograf. Derfor er der meget kommunikation mellem os, op til jeres store dag. I kan kontakte mig nærmest når som helst :)

Jeg er fotograf af hjertet. Jeg elsker mit arbejde og udfører det af lyst, og det ses i mine billeder. Jeg fotograferer i en blød, naturlig og elegant, tidløs stil. Jeg er kvinde, og ser mine motiver som kvinde. Jeg har øje for de detaljer, som er med til at gøre jeres dag helt unik.

Jeres bryllupsfotograf vil give jer et uvurderligt minde om en uforglemmelig dag.

Bryllupsdagen vil være fyldt med minder. Minder med glæde, overraskelser, kærlighed og masser af følelser. Disse flygtige øjeblikke, kreativt fanget med kameraet, vil blive tidsløse skatte, der til hver en tid vil føre jer tilbage til den store dag.

Når kjolen er brugt, kagen spist, champagnen drukket og brudevalsen og bryllupsdagen er slut. Der er det, at jeres bryllupsfotograf sørger for, at I for altid har de smukkeste minder at kigge tilbage på. Husk at en bryllupsfotograf er en investering i jeres minder, så I også har dem til jeres børn og børnebørn.

Jeg vil med glæde fortælle jeres historie som jeres bryllupsfotograf. Jeg er i en heldig position, hvor mine ledige datoer bliver hurtigt fyldt, så hvis I gerne vil at jeg dækker jeres dag, må I kontakte mig, så snart I har en dato. Jeg fotograferer bryllupper i Danmark samt internationalt.

Pakkeløsninger til enhver bryllupsdrøm

Jeg vil på forhånd ønske jer tillykke med jeres beslutning. Jeres bryllupsdag skal være uden bekymringer i den tid, hvor jeres bryllupsfotograf er på banen. Derfor mødes vi inden jeres bryllupsdag, for at afstemme forventninger. Jeg tilbyder flere muligheder at vælge imellem for at dække jeres store dag på bedste vis.

Uanset hvilken pakke, I vil vælge, kan I være sikker på, at jeg vil være godt forberedt, så alt vil gå så smertefrit som muligt.

Platinpakke

9 timer
10595
 • Der vil være stemningsbilleder af gæsterne, billeder fra vielsen, så langt som præsten tillader, portrætter, gruppebilleder, billeder af gavebord, detaljer, festlokalet, maden, festbilleder samt gommens tale.
 • Der kan tilkøbes op til 3 timer, som evt. kan dække bryllupsforberedelse eller ekstra af festen.
 • Inkl. forventningsmøde før brylluppet, enten personligt eller via skype/facetime.
 • Inkl. DU og JEG session on location (værdi 2.995 kr).
 • Prisen inkluderer forventningsmødet, fotografering, redigering, personligt gennemsyn af ca. 500 billeder samt levering og moms.
 • Albums, print eller digitale filer er ikke inkluderet.
 • Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.
 • Inkl. kørsel op til 100 km fra Holbæk på bryllupsdagen.
 • I betaler et depositum på 30% nu og resten 2 måneder før aftalt bryllupsdato.
Book her

Sølvpakke

3 timer
4595
 • Vielse, portræt og enkelte stemningsbilleder.
 • Der kan tilkøbes op til 3 timer ekstra, som evt. kan dække bryllupsforberedelse eller ekstra af reception og gruppebilleder.
 • Prisen inkluderer forventningsmøde, fotografering, redigering, personligt gennemsyn af ca. 100 billeder samt levering og moms.
 • Albums, print eller digitale filer er ikke inkluderet.
 • Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.
Book her

Jeres ønsker

Har I nogle helt andre ønsker til bryllupsfotografering, så tøv ikke med at sende en besked. Jeg vil med glæde gøre hvad jeg kan for at opfylde jeres ønsker.

Jeg tilbyder et begrænset antal on location DU og JEG sessions. Disse sessions er en fantastisk måde at fejre jeres forhold, uanset om det er en forlovelse, et jubilæum, jeres senere bryllupsdage eller blot fordi du ønsker at tilbringe tid sammen med din partner og have det sjovt – med en ekstra bonus af smukke billeder af jer to, som et varigt minde. Kontakt mig for at være sikker på dagen. Varighed ca. 2 timer, og kan ikke bookes på lørdage.

DU og JEG starter ved 2.995 kr.

Prisen inkluderer forventningsmøde, fotografering, redigering, gennemsyn samt levering og moms. Albums, print eller digitale filer er ikke inkluderet. Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres DU og JEG fotosession.

Denne session bærer præg af, at I endnu en gang kan tage jeres bryllupstøj på og få nogle anderledes og flotte billeder, som måske ikke lige hører selve bryllupsdagen til. Tøjet kan let blive snavset og måske en smule ødelagt. Til gengæld får I nogle helt fantastiske billeder, der udstråler jeres lidenskab og glæde for hinanden.

Varighed ca. 2-2,5 timer, og kan ikke bookes på lørdage.

“TRASH the Dress” starter ved 3.495 kr.

Prisen inkluderer forventningsmøde, fotografering, redigering, gennemsyn samt levering og moms. Albums, print eller digitale filer er ikke inkluderet. Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres “TRASH the Dress” fotosession.

Som kvinde ved jeg selv, hvor meget sjæl og følelser, der har været lagt i at finde den helt perfekte brudekjole, som skulle matche den helt perfekte udkårne på den perfekte dag. Derfor tilbyder jeg en session, hvor du – endnu en gang – sammen med din udkårne kan blive fotograferet i bryllupstøjet under mere afslappede forhold end på selve bryllupsdagen.

Til denne session kan vi finde flotte locations og måske lave nogle mere lidenskabelige billeder end de, der skal sendes til familien. Når I booker tid til et TREASURE the Dress session er det en session, hvor der bliver passet på kjolen og tøjet mest muligt. Varighed ca. 2-2.5 timer, og kan ikke bookes på lørdage.

TEASURE the Dress starter ved 3.495 kr.

Prisen inkluderer forventningsmøde, fotografering, redigering, gennemsyn samt levering og moms. Albums, print eller digitale filer er ikke inkluderet. Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres TREASURE the Dress fotosession.

Se flere bryllupsbilleder her på gallerisiden