Jeres bryllupsfotograf er en tillidssag

Som jeres bryllupsfotograf vil jeg glæde mig til at vise jeres bryllups historie

Jeres bryllupsdag er en afspejling af jer, som jeres bryllupsfotograf skal matche. Derfor vil jeg glæde mig til at møde jer personligt – så jeg kan fortælle jeres kærlighedshistorie gennem smukke billeder.

Ved at fortælle mig om jeres ønsker og detaljer for bryllupsdagen, hjælper I med at jeg kan give jer de mest autentiske billeder, som vil afspejle jer og de øjeblikke, hvor jeres følelser for hinanden skinner igennem. I skal have tillid til jeres bryllupsfotograf. Derfor er der meget kommunikation mellem os, op til jeres store dag. I kan kontakte mig nærmest når som helst :)

Jeg er fotograf af hjertet. Jeg elsker mit arbejde og udfører det af lyst, og det ses i mine billeder. Jeg fotograferer i en blød, naturlig og elegant, tidløs stil. Jeg er kvinde, og ser mine motiver som kvinde. Jeg har øje for de detaljer, som er med til at gøre jeres dag helt unik.

Jeres bryllupsfotograf vil give jer et uvurderligt minde om en uforglemmelig dag.

Bryllupsdagen vil være fyldt med minder. Minder med glæde, overraskelser, kærlighed og masser af følelser. Disse flygtige øjeblikke, kreativt fanget med kameraet, vil blive tidsløse skatte, der til hver en tid vil føre jer tilbage til den store dag.

Når kjolen er brugt, kagen spist, champagnen drukket og brudevalsen og bryllupsdagen er slut. Der er det, at jeres bryllupsfotograf sørger for, at I for altid har de smukkeste minder at kigge tilbage på. Husk at en bryllupsfotograf er en investering i jeres minder, så I også har dem til jeres børn og børnebørn.

Jeg vil med glæde fortælle jeres historie som jeres bryllupsfotograf. Jeg er i en heldig position, hvor mine ledige datoer bliver hurtigt fyldt, så hvis I gerne vil at jeg dækker jeres dag, må I kontakte mig, så snart I har en dato. Jeg fotograferer bryllupper i Danmark samt internationalt.

Jeg vil på forhånd ønske jer tillykke med jeres beslutning. Jeres bryllupsdag skal være uden bekymringer i den tid, hvor jeres bryllupsfotograf er på banen. Derfor mødes vi inden jeres bryllupsdag, for at afstemme forventninger.

Jeg tilbyder flere muligheder at vælge imellem for at dække jeres store dag på bedste vis. Uanset hvilken pakke, I vil vælge, kan I være sikker på, at jeg har været forbi og tjekke lokationen ud, så alt vil gå så smertefrit som muligt.

Kontakt mig på 29 91 54 49 for at fortælle mig mere om jeres bryllup.

Denne session bærer præg af, at I endnu en gang kan tage jeres bryllupstøj på og få nogle anderledes og flotte billeder, som måske ikke lige hører selve bryllupsdagen til. Tøjet kan let blive snavset og måske en smule ødelagt.

Til gengæld får I nogle helt fantastiske billeder, der udstråler jeres lidenskab og glæde for hinanden. Varighed ca. 2-2,5 timer, og kan ikke bookes på lørdage.

TRASH the Dress starter ved 2.495 kr. og indeholder ikke print eller digitale filer.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres TRASH the Dress fotosession.

Som kvinde ved jeg selv, hvor meget sjæl og følelser, der har været lagt i at finde den helt perfekte brudekjole, som skulle matche den helt perfekte udkårne på den perfekte dag.

Derfor tilbyder jeg en session, hvor du – endnu en gang – sammen med din udkårne kan blive fotograferet i bryllupstøjet under mere afslappede forhold end på selve bryllupsdagen. Til denne session kan vi finde flotte locations og måske lave nogle mere lidenskabelige billeder end de, der skal sendes til familien.

Når I booker tid til et TREASURE the Dress session er det en session, hvor der bliver passet på kjolen og tøjet mest muligt. Varighed ca. 2-2.5 timer, og kan ikke bookes på lørdage.

TEASURE the Dress starter ved 2.495 kr. og indeholder ikke print eller digitale filer.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres TREASURE the Dress fotosession.

Jeg tilbyder et begrænset antal on location DU og JEG sessions.

Disse sessions er en fantastisk måde at fejre jeres forhold, uanset om det er en forlovelse, et jubilæum, jeres bryllupsdag eller blot fordi du ønsker at tilbringe tid sammen med din partner og have det sjovt – med en ekstra bonus af smukke billeder af jer to, som et varigt minde.

Kontakt mig for at være sikker på dagen. Varighed ca. 2 timer, og kan ikke bookes på lørdage.

DU og JEG starter ved 1.995 kr. og indeholder ikke print eller digitale filer. Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres DU og JEG fotosession.

Jeres ønsker

Har I nogle helt andre ønsker til bryllupsfotografering, så tøv ikke med at sende en besked. Jeg vil med glæde gøre hvad jeg kan for at opfylde jeres ønsker.