Newborn fotografering mellem 4 og 12 dage

newborn fotografering

Er der kommet en ny pusling i familien, er der næsten ikke noget skønnere end at få en Newborn fotografering og en stribe smukke billeder af den lille ny.

Når jeres nyfødte er mellem 4 og 12 dage gammel er det klar til en Newborn fotografering. Har I smukke ting og gaver, der eventuelt er gået i arv, så find dem frem til en Newborn fotografering, og vi laver flotte opstillinger sammen med baby. Forskellige klæder kan også være en god idé, så vi laver flere forskellige udtryk.

Sørg endelig for at have god tålmodighed – der er sat 1,5 time af til en Newborn fotografering, så der også vil være tid til pauser, bleskift og mad. Det er slet ikke unormalt, at din baby er mere sulten end ellers, da det jo også er en måde at føle sig i sikre hænder og at få trøst på :)

I vælger, om jeg kommer til jer eller I kommer til mig. Der er fordele og ulemper ved det hele. I mit studie kan jeg kontrollere lyset og de forskellige setups. Er det en Newborn fotografering hos jer, bliver det en anden mere journalistisk tilgang. Uanset størrelse på jeres bolig, vil vi få fantastiske billeder.

Newborn

I studie
995/1,5 time
  • Inkl. tid til pauser, bleskift og amning.
  • Tid til udvælgelse og bestilling af ønskede portrætter efter sessionen.
  • Inkl. mulighed for brug af mine rekvisitter.
  • Indeholder ikke billeder eller digitale filer, de bestilles særskilt. Der vises altid et udvalg, du kan vælge imellem.
  • Søskende er velkomne, hvis de skal fotograferes sammen med baby.
Book her