Lene & Brian – et bryllup i flotte rammer

28.09.2013

En fantastisk efterårsdag i september var jeg med, da Lene og Brian skulle giftes. Vi startede tidligt i hjemmet i Holbæk hvor der var dømt pigehygge mens Lene fik sat hår, lagt makeup og snakket en masse. Jeg fotograferede rundt omkring inden turen gik til Frederiksberg Slotskirke, hvor vielsen skulle stå. Uden Lene så det, fik jeg taget nogle dejlige billeder af kjole og tilbehør. Hendes smukke halskæde var lavet af både Lene og Brians bedstemødres kæder, så den havde stor betydning for hende. Den var også rigtig smuk.

Her ventede Brian, lidt nervøs men fattet :) Vi snakkede lidt og jeg gik rundt og fotograferede lidt af stemningen. Det var første gang, jeg var på Frederiksberg Slot i officiel ærinde, så det var helt fantastisk. På et tidspunkt, før gæsterne kom havde jeg Marskal stuen og slotskirken helt for mig selv. Hvor er der dog smukt.

Lene kom med sine forældre, og de små sommerfugle havde fået frit spil, Der var ikke helt så meget snak nu, for det var jo lige ved, at det skulle ske… Og hvilket syn.

Brians kolleger havde lavet espalier udenfor, og efter at alle var kommet igennem var der masser af bobler i luften mens der blev ønsket tillykke.

Efter vielsen var der reception i Marskal stuen, hvor der var lavet en smuk bryllupskage. Her var masser af glade gæster og stemningen var skøn og afslappet. Fordi det var så dejligt vejr var mange trukket ud på terrassen, hvor der var flot udsyn over slotshaven. Efter en hyggelig tid gik vi rundt i haven for at fotografere det lykkelige par. Da champagnen var sablet på smukkeste vis, tog brudeparret videre til fest ved Sorø.

Det var en magisk dag, og jeg er meget taknemmelig for at Lene og Brian valgte mig som deres fotograf denne smukke dag. Jeg ønsker jer al mulig lykke på jeres vej sammen.

Ønsker I at booke mig til jeres bryllup?