20 års jubilæum er alligevel noget ?

Det har jeg i dag. 20 år i den kreative branche som soloselvstændig er da MEGASEJT, og jeg er SÅ stolt over det ?

Jeg har ikke skabt en kæmpe forretning, men har alligevel formået at klare den.

Det har været en fantastisk tilværelse, hvor jeg faktisk har nydt hver dag – arbejdet for meget hele tiden, men jeg har arbejdet med de opgaver, der har været perfekte til mig, og været stærk nok til at sige nej, når det ikke har matchet mig. Det skal være sjovt, og jeg vil nyde det. Det har altid været min drivkraft.

Det har været vigtigt for mig, at jeg kan give mine kunder hele mig i løsningerne. Det er de gode opgaver – og de gode kunder, der spiller mig dygtig. Det er dem, der giver mig lysten til at levere lidt mere end aftalt. Giver mig lyst til at gøre mig endnu bedre – både grafisk og fotografisk ♥️

Min jubilæumsgave er blevet en drone, som jeg er heeeelt vild med allerede. Den er så lille og fin, at den kan være med i skuldertasken. Så kan jeg nemlig lave flere sjove, fede og fascinerende opgaver for mine skønne kunder. 

20 år… Det er altså vildt. Og jeg er klar til 20 mere. Tillykke til mig ?

? Vil du også bruge en vildt dedikeret grafiker og fotograf i samme person, så lad mig høre fra dig.