Babypakke – Mit første år

babypakke

Babypakke – Mit første år

Det første år går så hurtigt, og her er stor udvikling på dit barn. Med en babypakke vil jeg 3 eller 4 gange på dit barns første år fange de skønneste billeder, uden alt for mange rekvisitter. Barnet får lov at bevæge sig, og bruge sine sanser. Derfor er det dit barn, der er i centrum hos mig, og ikke forskellige opstillinger, med mindre du selv har tingene med.

Book tidligt og få en gravid fotosession

Booker du en babypakke når du er senest i uge 27, får du en gravid fotosession i gave af mig. Den kan ikke ændres til andre produkter eller kontanter, og skal bruges når du er i uge 30-37.

I en babypakke er søskende også velkomne, hvis de skal fotograferes sammen med baby. Det kan give nogle vidunderlige situationer. Jeg vil fange den specielle ømhed og stolthed der opstår, når de større søskende sidder alene med deres nye lillesøster eller lillebror.

Mit første år 02

I studie
2895/pakke
  • Newborn, 6 mdr. og 1 år.
  • Inkl. tid til pauser, bleskift og amning.
  • Inkl. mulighed for egne rekvisitter.
  • +book tidlig gave, ved tidlig booking
  • Indeholder ikke billeder eller digitale filer, de bestilles særskilt. Der vises altid et udvalg, du kan vælge imellem.
  • Søskende er velkomne, hvis de skal fotograferes sammen med baby.
  • Ønskes enkeltbilleder af søskende er der tillæg på 295 kr. pr. barn.