Dorthe, som er bogholder, kontaktede mig for at få billeder til sin hjemmeside, Back-Office.dk og online tilstedeværelse. Hendes hjemmeside skulle redesignes, så hun kunne stå mere skarp og autentisk på sin side.

Hun skrev til mig: “Jeg går og overvejer om ikke det er en ide at få lavet nogen billeder til min virksomhed Backoffice, hvor jeg tilbyder regnskabsassistance og lignende.
Tanken er at jeg vil opdatere min hjemmeside back-office.dk (den trænger virkelig) og få gang i facebook, hvor jeg gerne vil sætte lidt mere fut i den personlige branding/profil.
Jeg forestiller mig nogen billeder, hvor jeg er i action fx holder foredrag, rådgiver, arbejder, udtænker løsninger o.lign. Håber du måske også har lidt ideer.
Lokation skal jo nok være sådan lidt kontoragtig. Det har jeg ikke rigtig her, men måske du har? Alternativt, kan jeg måske låne kontorlokaler/miljø i Holbæk eller er selvfølgelig åben for ideer til sted.”

Vi lånte lokalerne hos i-strategi, som også laver Dorthes hjemmeside, så det var jo nemt at gå til. Her var den plads, hun havde brug for.

Klik på billederne for at se en større version af dem.

Hendes hjemmeside er Back-Office.dk