Bryllups-
fotografering

Som jeres bryllupsfotograf vil jeg glæde mig til at vise jeres historie på bryllupsdagen.

Fotograf med kvalifikationer

Du er sikker på tilfredshed

Priser der stemmer med kvaliteten

Mange års erfaring

Her kan du vælge

Fra 1 times fotografering til hele dagen

Jeres bryllupsdag er en afspejling af jer, som jeres bryllupsfotograf skal matche. Derfor vil jeg glæde mig til at møde jer personligt – så jeg kan fortælle jeres kærlighedshistorie gennem smukke billeder.

Ved at fortælle mig om jeres ønsker og detaljer for bryllupsdagen, hjælper I med at jeg kan give jer de mest autentiske billeder, som vil afspejle jer og de øjeblikke, hvor jeres følelser for hinanden skinner igennem. I skal have tillid til jeres bryllupsfotograf. Derfor er der meget kommunikation mellem os, op til jeres store dag. I kan kontakte mig nærmest når som helst :)

Jeg er fotograf af hjertet. Jeg elsker mit arbejde og udfører det af lyst, og det ses i mine billeder. Jeg fotograferer i en blød, naturlig og elegant, tidløs stil. Jeg er kvinde, og ser mine motiver som kvinde. Jeg har øje for de detaljer, som er med til at gøre jeres dag helt unik.

Se flere bryllupsbilleder her på gallerisiden

Klik på billedet for at åbne brochuren

Jeres bryllupsfotograf vil give jer et uvurderligt minde om en uforglemmelig dag.

Bryllupsdagen vil være fyldt med minder. Minder med glæde, overraskelser, kærlighed og masser af følelser. Disse flygtige øjeblikke, kreativt fanget med kameraet, vil blive tidsløse skatte, der til hver en tid vil føre jer tilbage til den store dag.

Når kjolen er brugt, kagen spist, champagnen drukket og brudevalsen og bryllupsdagen er slut – dér er det, at jeres bryllupsfotograf sørger for, at I for altid har de smukkeste minder at kigge tilbage på. Husk at en bryllupsfotograf er en investering i jeres minder, så I også har dem til jeres børn og børnebørn.

Jeg vil med glæde fortælle jeres historie som jeres bryllupsfotograf. Mine ledige datoer bliver hurtigt booket, så hvis I gerne vil, at jeg dækker jeres dag, må I kontakte mig, så snart I har en dato. Jeg fotograferer bryllupper i Danmark samt internationalt.

Pakkeløsninger til enhver bryllupsdrøm

Jeg vil på forhånd ønske jer tillykke med jeres beslutning. Jeres bryllupsdag skal være uden bekymringer i den tid, hvor jeres bryllupsfotograf er på banen. Derfor mødes vi inden jeres bryllupsdag, for at afstemme forventninger. Jeg tilbyder flere muligheder at vælge imellem for at dække jeres store dag på bedste vis.

Uanset hvilken pakke, I vil vælge, kan I være sikker på, at jeg vil være godt forberedt, så alt vil gå så smertefrit som muligt. Kan du ikke se, at jeres valgte dag er ledig, så giv mig et kald, og jeg tjekker op på det med det samme :)

Jeres ønsker

Har I nogle helt andre ønsker til bryllupsfotografering, så tøv ikke med at sende en besked. Jeg vil med glæde gøre hvad jeg kan for at opfylde jeres ønsker.

PLATIN (op til 10 timer)

Hvis I vil være sikre på alle detaljer og historien gennem dagen og aftenen, er det denne fotografering, der skal vælges.

I platin pakken får I let dækning af for­beredelser hos brud eller gom, samt det hele fra halvdags pakken. Der fotograferes under middag og fest, frem til brude­valsen senest kl. 24.

Nedenfor er nævnt headlines, men der dækkes selvfølgelig mere. I kan også komme med egne ønsker, som jeg vil forsøge at dække bedst muligt.

Der er beregnet op til 2 timers portrætbilleder on location evt. med brudepiger og -svende, og der leveres op til 6-700 redigerede digitale billeder* i webopløsning.

Før og efter ceremonien

 • Forberedelse af brud eller gom.
 • Gæsterne ved ceremonistedet.
 • Brudens ankomst, op til og efter vielsen.
 • Udenfor med lykønskninger.
 • Gruppebilleder, familiebilleder.
 • Bryllupsportrætter med og uden brudepiger og -svende.

Under festen

 • Reception og stemningen.
 • Borddækning.
 • Taler og festlige indslag.
 • Stemningen mellem gæsterne.
 • Billeder fra kage skæring og brudevals.

Guldpakke (op til 6 timer)

Fotograferingen starter ved ceremonistedet, når gæsterne ankommer. Derefter dækkes detaljer, og receptionen samt bryllupsportrætter. Jeg fortsætter frem, til I sætter jer ved festbordet.

Der er beregnet op til 1,5 timers portrætbilleder on location, og ca. 400 redigerede digitale billeder* i webopløsning.

Før og efter ceremonien

 • Gæsterne ved ceremonistedet.
 • Brudens ankomst, op til og efter vielsen.
 • Udenfor med lykønskninger.
 • Gruppebilleder, familiebilleder.

Efter ceremonien

 • Bryllupsportrætter på valgt lokation.
 • Reception og stemningen.
 • Billeder fra kage skæring.
 • Evt. borddækning inden middag.

Sølvpakke (op til 3 timer)

Har I ikke behov for en større dækning, er pakken med den korte historie fra jeres bryllupsdag en mulighed.

Fotografering ved ceremonistedet op til, (under) og efter vielse, riskast, gruppebillede og ca. 1 times bryllupsportrætter on location, samt lidt af receptionen.

Jeg leverer ca. 150 redigerede digitale billeder* i webopløsning.

Før og efter ceremonien

 • Gæsterne ved ceremonistedet.
 • Brudens ankomst, op til og efter vielsen.
 • Udenfor med lykønskninger.

Efter ceremonien

 • Gruppebilleder, familiebilleder.
 • Bryllupsportrætter på valgt lokation.
 • Reception og stemningen.

Portrætpakke (ca 1 time)

Har I ikke behovet for en pakkeløsning, men mere den simple version er denne løsning for jer.

I en times tid er vi sammen, hvor ejg kan dække lidt af det, der er højdepunktet for jer. Fotograferingen kan derfor være på rådhus, i kirke eller på en lokation. Det kan også være portrætfotografering i mit studie i Holbæk.

I får ca. 15 redigerede digitale billeder* i webopløsning.

* Digitale billeder i webopløsning kan ses på computer og diverse tablets og smartphones. De kan nemt vises på sociale medier. De kan og må IKKE bruges til print. Der vil være en ekstra betaling på 50% for levering af samme filer til printbrug.

Ekstra timer koster 1.200 kr, og indeholder ca. 50 digitale billeder* pr. time. Der er tillæg ved transport udenfor Sjælland samt ikke brofaste steder.

Sikken fest 😍 det oversteg langt langt – som i LANGT OVER vores forventninger. Vi har virkelig grint og moret os 😂🤪💃🕺🏼🎶🙌🏼 Vi håber virkelig du har moret dig ligeså meget som vi har moret os. 🤩😘 hvor er vi glade for du var der hele aftenen, for tiden løb bare og der skete noget hele tiden 😂🎶
Det var da helt vildt, magisk, ja det er faktisk et godt ord. 😇😍 – Henriette

Skriv til mig

Fang mig herunder. Du er velkommen til at spørge på en opgave, jeg kan løse for dig.

Ring til mig

+45 2991 5449

15 + 8 =

Laila Versemann Photography

Versemann Photo|Graphic
Hjulmagervej 3, 1.
4300 Holbæk

Åbent efter aftale

e-mail

info@lailaversemann.com

Jeg bruger dine oplysninger på at give dig et så præcist svar på din forespørgsel som muligt, og vil derfor højst gemme din mail i 6 måneder. Der er ingen info, der sendes til 3. mand.

Du kan ikke kopiere siden. Kom forbi i stedet for, lige så ofte du har lyst.