Bryllups-
fotografering

Som jeres bryllupsfotograf vil jeg glæde mig til at vise jeres historie på bryllupsdagen.

Fotograf med kvalifikationer

Du er sikker på tilfredshed

Priser der stemmer med kvaliteten

Mange års erfaring

Her kan du vælge

Fra 1 times fotografering til hele dagen

Jeres bryllupsdag er en afspejling af jer, som jeres bryllupsfotograf skal matche. Derfor vil jeg glæde mig til at møde jer personligt – så jeg kan fortælle jeres kærlighedshistorie gennem smukke billeder.

Ved at fortælle mig om jeres ønsker og detaljer for bryllupsdagen, hjælper I med at jeg kan give jer de mest autentiske billeder, som vil afspejle jer og de øjeblikke, hvor jeres følelser for hinanden skinner igennem. I skal have tillid til jeres bryllupsfotograf. Derfor er der meget kommunikation mellem os, op til jeres store dag. I kan kontakte mig nærmest når som helst :)

Jeg er fotograf af hjertet. Jeg elsker mit arbejde og udfører det af lyst, og det ses i mine billeder. Jeg fotograferer i en blød, naturlig og elegant, tidløs stil. Jeg er kvinde, og ser mine motiver som kvinde. Jeg har øje for de detaljer, som er med til at gøre jeres dag helt unik.

 

Pt. tilbydes kun bryllupsportrætter

Klik på billedet for at åbne brochuren

Jeres bryllupsfotograf vil give jer et uvurderligt minde om en uforglemmelig dag.

Bryllupsdagen vil være fyldt med minder. Minder med glæde, overraskelser, kærlighed og masser af følelser. Disse flygtige øjeblikke, kreativt fanget med kameraet, vil blive tidsløse skatte, der til hver en tid vil føre jer tilbage til den store dag.

Når kjolen er brugt, kagen spist, champagnen drukket og brudevalsen og bryllupsdagen er slut – dér er det, at jeres bryllupsfotograf sørger for, at I for altid har de smukkeste minder at kigge tilbage på. Husk at en bryllupsfotograf er en investering i jeres minder, så I også har dem til jeres børn og børnebørn.

Jeg vil med glæde fortælle jeres historie som jeres bryllupsfotograf. Mine ledige datoer bliver hurtigt booket, så hvis I gerne vil, at jeg dækker jeres dag, må I kontakte mig, så snart I har en dato. Jeg fotograferer bryllupper i Danmark samt internationalt.

Pakkeløsninger til enhver bryllupsdrøm

Jeg vil på forhånd ønske jer tillykke med jeres beslutning. Jeres bryllupsdag skal være uden bekymringer i den tid, hvor jeres bryllupsfotograf er på banen. Derfor mødes vi inden jeres bryllupsdag, for at afstemme forventninger. Jeg tilbyder flere muligheder at vælge imellem for at dække jeres store dag på bedste vis.

Uanset hvilken pakke, I vil vælge, kan I være sikker på, at jeg vil være godt forberedt, så alt vil gå så smertefrit som muligt. Kan du ikke se, at jeres valgte dag er ledig, så giv mig et kald, og jeg tjekker op på det med det samme :)

Jeres ønsker

Har I nogle helt andre ønsker til bryllupsfotografering, så tøv ikke med at sende en besked. Jeg vil med glæde gøre hvad jeg kan for at opfylde jeres ønsker.

BryllupsPortrætter (ca 1 time)

Bryllups portrætter

I en god times tid er vi sammen, hvor jeg kan dække lidt af det, der er højdepunktet for jer. Fotograferingen kan derfor være på rådhus, i kirke eller på en lokation. Det kan også være portrætfotografering i mit studie i Holbæk.

Afhængig af, hvad vi når, vil I modtage op til 15 redigerede digitale billeder* i webopløsning og tilsvarende 10×15 cm print.

* Digitale billeder i webopløsning kan ses på computer og diverse tablets og smartphones. De kan nemt vises på sociale medier. De kan og må IKKE bruges til print. Der vil være en ekstra betaling på 50% for levering af samme filer til printbrug.

Der er køretidstillæg tur/retur på 8 kr. pr minut jvf. Google Maps samt ved bro- eller færgetillæg.

Sikken fest ? det oversteg langt langt – som i LANGT OVER vores forventninger. Vi har virkelig grint og moret os ???????? Vi håber virkelig du har moret dig ligeså meget som vi har moret os. ?? hvor er vi glade for du var der hele aftenen, for tiden løb bare og der skete noget hele tiden ??
Det var da helt vildt, magisk, ja det er faktisk et godt ord. ?? – Henriette

Skriv til mig

Fang mig herunder. Du er velkommen til at spørge på en opgave, jeg kan løse for dig.

Ring til mig

+45 2991 5449

5 + 14 =

Laila Versemann Photography

Versemann Photo|Graphic
Hjulmagervej 3, 1.
4300 Holbæk

Åbent efter aftale

e-mail

info@lailaversemann.com

Jeg bruger dine oplysninger på at give dig et så præcist svar på din forespørgsel som muligt, og vil derfor højst gemme din mail i 6 måneder. Der er ingen info, der sendes til 3. mand.