Jeres bryllupsfotograf er en tillidssag

Som jeres bryllupsfotograf vil jeg glæde mig til at vise jeres bryllups historie

Jeres bryllupsdag er en afspejling af jer, som jeres bryllupsfotograf skal matche. Derfor vil jeg glæde mig til at møde jer personligt – så jeg kan fortælle jeres kærlighedshistorie gennem smukke billeder.

Ved at fortælle mig om jeres ønsker og detaljer for bryllupsdagen, hjælper I med at jeg kan give jer de mest autentiske billeder, som vil afspejle jer og de øjeblikke, hvor jeres følelser for hinanden skinner igennem. I skal have tillid til jeres bryllupsfotograf. Derfor er der meget kommunikation mellem os, op til jeres store dag. I kan kontakte mig nærmest når som helst :)

Jeg er fotograf af hjertet. Jeg elsker mit arbejde og udfører det af lyst, og det ses i mine billeder. Jeg fotograferer i en blød, naturlig og elegant, tidløs stil. Jeg er kvinde, og ser mine motiver som kvinde. Jeg har øje for de detaljer, som er med til at gøre jeres dag helt unik.

 

Se flere bryllupsbilleder her på gallerisiden

Jeres bryllupsfotograf vil give jer et uvurderligt minde om en uforglemmelig dag.

Bryllupsdagen vil være fyldt med minder. Minder med glæde, overraskelser, kærlighed og masser af følelser. Disse flygtige øjeblikke, kreativt fanget med kameraet, vil blive tidsløse skatte, der til hver en tid vil føre jer tilbage til den store dag.

Når kjolen er brugt, kagen spist, champagnen drukket og brudevalsen og bryllupsdagen er slut. Der er det, at jeres bryllupsfotograf sørger for, at I for altid har de smukkeste minder at kigge tilbage på. Husk at en bryllupsfotograf er en investering i jeres minder, så I også har dem til jeres børn og børnebørn.

Jeg vil med glæde fortælle jeres historie som jeres bryllupsfotograf. Mine ledige datoer bliver hurtigt booket, så hvis I gerne vil, at jeg dækker jeres dag, må I kontakte mig, så snart I har en dato. Jeg fotograferer bryllupper i Danmark samt internationalt.

Pakkeløsninger til enhver bryllupsdrøm

Jeg vil på forhånd ønske jer tillykke med jeres beslutning. Jeres bryllupsdag skal være uden bekymringer i den tid, hvor jeres bryllupsfotograf er på banen. Derfor mødes vi inden jeres bryllupsdag, for at afstemme forventninger. Jeg tilbyder flere muligheder at vælge imellem for at dække jeres store dag på bedste vis.

Uanset hvilken pakke, I vil vælge, kan I være sikker på, at jeg vil være godt forberedt, så alt vil gå så smertefrit som muligt. Kan du ikke se, at jeres valgte dag er ledig, så giv mig et kald, og jeg tjekker op på det med det samme :)

Sølvpakke

6 timer
9000
 • Fotograferingen starter ved ceremonistedet, når gæsterne ankommer. Derefter dækkes detaljer, og receptionen samt bryllupsportrætter. Jeg fortsætter frem til I sætter jer ved festbordet.
 • 1,5 timer til portrætter.
 • Der kan tilkøbes op til 3 timer ekstra, som evt. kan dække lidt af forberedelserne eller festen.
 • Inkl. forventningsmøde før brylluppet, enten personligt eller via skype/facetime.
 • Prisen inkluderer forventningsmødet, før-bryllups fotografering, bryllupsdagen, redigering, personligt gennemsyn og moms.
 • Print, album og digitale filer kan købes separat.
 • Inkl. kørsel på Sjælland.
 • I betaler 1. rate på 30% nu og resten 2 måneder før aftalt bryllupsdato.

Basispakke

3 timer
6000
 • Fotografering ved ceremonistedet op til, (under) og efter vielse, riskast, gruppebillede og bryllupsportrætter on location.
 • 1 time til bryllupsportrætter.
 • Der kan tilkøbes op til 3 timer ekstra, som evt. kan dække lidt af forberedelser eller reception.
 • Inkl. forventningsmøde før brylluppet, enten personligt eller via skype/facetime.
 • Prisen inkluderer forventningsmødet, før-bryllups fotografering, bryllupsdagen, redigering, personligt gennemsyn og moms.
 • Print, album og digitale filer kan købes separat.
 • Inkl. kørsel på Sjælland.
 • I betaler 1. rate på 30% nu og resten 2 måneder før aftalt bryllupsdato.

Jeres ønsker

Har I nogle helt andre ønsker til bryllupsfotografering, så tøv ikke med at sende en besked. Jeg vil med glæde gøre hvad jeg kan for at opfylde jeres ønsker.

Jeg tilbyder et begrænset antal on location DU og JEG sessions. Disse sessions er en fantastisk måde at fejre jeres forhold, uanset om det er en forlovelse, et jubilæum, jeres senere bryllupsdage eller blot fordi du ønsker at tilbringe tid sammen med din partner og have det sjovt – med en ekstra bonus af smukke billeder af jer to, som et varigt minde. Kontakt mig for at være sikker på dagen. Varighed ca. 2 timer.

 

DU og JEG starter ved 3.600 kr.

Prisen inkluderer forventningsmøde, fotografering, redigering, gennemsyn samt levering og moms. Albums, print eller digitale filer er ikke inkluderet. Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres DU og JEG fotosession.

Denne session bærer præg af, at I endnu en gang kan tage jeres bryllupstøj på og få nogle anderledes og flotte billeder, som måske ikke lige hører selve bryllupsdagen til. Tøjet kan let blive snavset og måske en smule ødelagt. Til gengæld får I nogle helt fantastiske billeder, der udstråler jeres lidenskab og glæde for hinanden. Varighed ca. 2-2,5 timer.

 

“TRASH the Dress” starter ved 3.600 kr.

Prisen inkluderer forventningsmøde, fotografering, redigering, gennemsyn samt levering og moms. Albums, print eller digitale filer er ikke inkluderet. Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres “TRASH the Dress” fotosession.

Som kvinde ved jeg selv, hvor meget sjæl og følelser, der har været lagt i at finde den helt perfekte brudekjole, som skulle matche den helt perfekte udkårne på den perfekte dag. Derfor tilbyder jeg en session, hvor du – endnu en gang – sammen med din udkårne kan blive fotograferet i bryllupstøjet under mere afslappede forhold end på selve bryllupsdagen.

 

Til denne session kan vi finde flotte locations og måske lave nogle mere lidenskabelige billeder end de, der skal sendes til familien. Når I booker tid til et TREASURE the Dress session er det en session, hvor der bliver passet på kjolen og tøjet mest muligt. Varighed ca. 2-2.5 timer.

TEASURE the Dress starter ved 3.600 kr.

Prisen inkluderer forventningsmøde, fotografering, redigering, gennemsyn samt levering og moms. Albums, print eller digitale filer er ikke inkluderet. Alle købte print leveres også digitalt i et lille format til skærmbrug med diskret logo, til brug på tablet/Facebook m.v.

Kontakt mig på 29915449 for at aftale jeres TREASURE the Dress fotosession.

Se flere bryllupsbilleder her på gallerisiden