Cookie- og privatlivspolitik

Opdateret 24.5.2018

Den dataansvarlige hos lailaversemann.com

dataansvarlig

Laila Versemann
Tlf. +45 29915449
info@lailaversemann.com

I min cookie- og privatlivspolitik kan du læse informationer om, hvilke data, der samles om dig, for at dit besøg på lailaversemann.com er bedst muligt for dig. Jeg vil forklare dig, hvad jeg bruger dine data til, og hvad du selv kan gøre for at rette, slette eller opdatere dine informationer hos mig. Jeg behandler dine data og informationer ud fra overensstemmelserne med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Hvad skal du gøre? Du behøver ikke gøre noget. Det er mig, der skal tilpasse mig, for at dine persondata fortsat skal være beskyttede. Jeg opdaterer og udvider løbende på siden.

De personlige data

Denne persondatapolitik gælder for samtlige personlige oplysninger jeg får om dig, når du:

  • Bruger lailaversemann.com
  • Sender mail eller til mig
  • Skriver til mig via sociale medier

Hvilke persondata gemmer jeg

Jeg gemmer kun de personlige data jeg har brug for, for at jeg kan fotografere for dig, sende mail eller ringe til dig og udføre grafiske opgaver.

Fornavn, efternavn og e-mail anvendes primært i forbindelse med udsendelse af servicemails, hvor de gøres mere personlige ved anvendelse af dit navn. Telefonnummer gemmes for at jeg kan tage hurtig kontakt til dig ved din forespørgsel.

Jeg gemmer ikke data længere end højst nødvendigt

Nogle data er jeg dog nødt til at gemme i op til fem år – eksempelvis de informationer om dig, der står på mine fakturaer.

Hvilke persondata deler jeg med andre

Når du surfer på min hjemmeside, bliver der samlet anonyme data om brugen. De data bliver delt med Google Analytics. Dataerne hjælper mig med at forstå min hjemmeside ud fra din færden. Der videresendes kun en IP-adresse til Google Analytics, og det kan registere dit besøg på en bestemt side, som dermed vil få en bedre placering på Google, når der søges. Efterfølgende kan man også blive mødt af reklamer for lailaversemann.com på andre hjemmesider, som er en del af annonceringsnetværket hos Google AdWords.

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, bliver dit navn og din mailadresse delt med MailChimp. Herfra sendes mine nyhedsbreve ud til alle mine abonnenter med eget navn for personlighedens skyld. I MailChimp kan jeg samtidig se, hvor mange, der åbner nyhedsbrevet, og jeg kan se, hvis du afmelder dig via knappen i brevet.

Min booking side styres af Acuity Scheduling, der dermed fungerer som databehandler for lailaversemann.com og behandler alene dine personoplysninger i forbindelse med booking på hjemmesiden. De er underlagt samme regler fra EU som jeg er. Her igennem modtager du automatiserede mails, som husker dig på vores aftale.

Facebook Pixel anvendes primært til at sponsorere opslag på Facebook og Instagram. Der sendes ikke andre personlige oplysninger end din IP-adresse. Har du en konto på Facebook og er du logget ind i din browser, vil Facebook knytte adfærd på hjemmesiden sammen med denne konto. Derefter kan du blive mødt af sponsorerede opslag for lailaversemann.com’s produkter, ydelser, artikler eller blogindlæg på Facebook eller på Instagram

Hvad gør du, hvis du vil have data slettet?

Du kontakter mig, så sørger jeg for at slette hurtigst muligt.

Via en skriftlig aftale vil udvalgte billeder blive publiceret indenfor 6 år med mindre der er særlige forhold, der begrunder en længere fremvisning, og ønsker du at stoppe aftalen, kan det gøres med fremadvirkende resultat. De allerede publicerede billeder kan ikke trækkes tilbage, hvis de har været brugt i trykte publikationer eller til konkurrencer. Jeg vil tage billedmateriale væk fra mine online platforme i det omfang, jeg kan gøre det. Googles visninger og (dine egne) eksterne links kan jeg dog ikke ændre på :)

I mit nyhedsbrev er der ALTID mulighed for at afmelde dig, hvorefter dine data slettes.

Personfølsomme data

lailaversemann.com gemmer kun personfølsomme oplysninger efter udførlig aftale med dig – og i alle tilfælde kun oplysninger, du selv vælger at give. Personfølsomme oplysninger er dem, du giver mig mundtligt – gennem en session eller opgave. De bliver ikke noteret, ikke gemt og ikke delt med andre!

Giver du mig uopfordret følsomme persondata via mail skal du være opmærksom på, at mailsystemer ikke er sikre og jeg derfor ikke kan garantere for sikkerheden. Jeg sletter derfor sådanne data hurtigst muligt.

Cookies

Der er behov for cookies til at understøtte hjemmesidens grundlæggende funktionalitet og til at indsamle anonym information om brugen af dette website. En cookie er en lille uskadelig kode, der lægges på din computer, tablet eller mobil. Cookien hjælper med at finde ud af, om det er første gang, du er på besøg eller om du tit kommer forbi. Den gør ingen skade. Den hjælper tværtimod med at huske brugernavne og e-mail adresse i forskellige formularer.

Afvisning af cookies

Du kan afvise cookies på computeren ved at ændre indstillinger i browseren. Du skal blot være opmærksom på, at der kan være funktioner og services på hele internettet, som du ikke kan bruge, fordi de er afhængige af at huske dine valg på forskellige hjemmesider.

Se vejledning i at slette cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Klage til tilsynsmyndighed

Ønsker du at klage, vil jeg blive glad for at blive orienteret, så jeg har mulighed for at følge op og gøre dig tilfreds. Du er altid berettiget til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

Yderligere dokumenter til grafiske og fotografiske kunder

Download Persondatapolitik