Har man brug for et dygtiggøre sig som portrætfotograf, er det en god idé at hyre en coach.

For at jeg kan tilbyde mine skønne kvindelige kunder flere muligheder, når de bestiller en fotosession, skal jeg være stærkere i at lægge lys, så jeg kan fotografere hele året rundt. Derfor fik jeg hyret en rigtig dygtig fotograf med speciale i at bruge flash, og som jeg vidste kunne sit kram.

Jesper Koefoed, der er en populær udbyder af kurser for andre fotografer, var frisk på at tage opgaven med mig som eneste elev, og jeg fik tre fantastiske timer i hans selskab. Jeg havde til lejligheden fået aftale med Ann-Sophie om at stille op som model for os, så jeg kunne koncentrere mig om mit.

Her er et udvalg af billeder fra dagen. De er alle en blanding af dagslys og flash.

Laila Versemann Photography-Ann-Sophies-Verden-01 Laila Versemann Photography-Ann-Sophies-Verden-02 Laila Versemann Photography-Ann-Sophies-Verden-03 Laila Versemann Photography-Ann-Sophies-Verden-04 Laila Versemann Photography-Ann-Sophies-Verden-05 Laila Versemann Photography-Ann-Sophies-Verden-06

Link til

Ann-Sophie’s verden på facebook, hvor du kan se flere af hendes flotte billeder. Stort tak for at du var så tålmodig, trods kulde, blæst og regn. Jeg glæder mig til at fotografere dig en anden gang.
Jesper Koefoeds kursus side. Også tak til dig for at være så fantastisk til at lære fra dig. Det er virkelig en stor hjælp for både mig og andre fotografer at du deler ud af din mangeårige viden.

Mere info om mine fotosessions til kvinder.