Shit, siger jeg bare… I går, da jeg mødte ind i studiet, følte jeg mig nøgen… Aj, altså ikke som uden tøj, men uden makeup.

Laila-førDet er helt vildt, hvor meget af ens personlighed, der er vokset sammen med brugen af makeup. I hvert fald hos mig… Jeg tog den nærmeste parkeringsplads i Ahlgade i forhold til studiet (og har så fået en p-bøde, fordi jeg glemte at jeg havde parkeret der…!!!), nærmest sneg mig hen til min dør, og takkede for at det blæste, så håret fløj hen foran mit ansigt.

Jeg kom indenfor, og da jeg havde tid ved Gry hos Noblesse Spa kl. 9, havde jeg lidt travlt… Lige inden, jeg skulle være hos min kære nabo her i baggården, tænkte jeg, at jeg ville tage et “før”-billede.

Tak spids, hvor ser jeg (og følte mig) elendig ud… Vil faktisk sige, at det er heeelt fint med mig, at jeg ikke lige nåede at udregne fokus på billedet og alt muligt, før jeg skulle have makeup på. Det er lidt skørt, hvor meget i hvert fald jeg ikke er god til at se mig selv retvendt. Alt sidder jo helt anderledes, end man er vant til fra spejlbilledet, som man oftest har slået sig til tåls med :)

Jeg valgte en dags-makeup for at se, hvordan den ville tage sig ud foran kameraet. Gry hos Noblesse Spa tog glad imod mig, og begyndte med foundation og dernæst en lækker pudder, der føltes som fløjl. Derefter lagde hun lys pink og blå skygge på øjenene og en streg. Sluttelig mascara og en flot lipgloss. Hvor er det en lækker fornemmelse at være i hænder, der ved hvad der skal gøres, for at få mig til at føle mig godt tilpas.

Da hun var færdig, så jeg resultatet, og jeg synes det er vild flot, det hun tryllede frem på 15-20 minutter. På de efterfølgende billeder kan du se, hvor stor forskel det gør – også for mig personligt, at der er flot makeup, lyset ligger korrekt og man føler sig sprudlende indeni.

Laila Versemann Photography_migselv_0002

Jeg kan stærkt anbefale, at få lagt en flot makeup før din fotosession. Det vil automatisk give dig et større velvære, når du står foran kameraet, for du ved jo, at du ligner en smuk diva, og det vil give dig et boost i sig selv. Faktisk er jeg lige ved at have en super skøn aftale på plads omkring makeup til dig, når du skal fotograferes. Mere om det, når det hele er faldet på plads. Den flotte perlekæde har jeg forresten fået i gave, og den er fra Christensen Denmark her i Holbæk.

Laila Versemann Photography_migselv_0001

Makeuppen holdt faktisk hele dagen, og nu er ansigtet rent igen, klar til en ny dag i morgen.

Med makeup ;)

Kram fra Laila

Note: Husk også at læse om de andre tips og tricks før din fotosession her.