Sådan siger vi ofte, om ting vi gerne vil. Måske er det noget, vi har vild meget lyst til, men ikke lige afser tid til. Der kommer altid noget i vejen, som vi føler, er mere vigtig.

Hvornår har du for eksempel sidst haft en vidunderlig dag med din mor? Du ved, sådan en dag, hvor I bare hygger, og snakker om alt mellem himmel og jord. I vælger måske at tage en tur til frisøren sammen. Eller få dejlig ansigtsbehandling og en skøn makeup. Eller en tur i teatret efter en hyggelig middag…

Hos Laila Versemann Photography kan I nu få lavet en smuk makeup og en flot håropsætning, mens I hygger med en let anretning og et glas vin inden jeres fotosession… I vil få en skøn oplevelse foran mit kamera, hvor jeg vil posere jer, så vi fremhæver de smukkeste kurver og kvindelige former hos jer. Der vil blive hygget og grinet. Jeg vil fotografere jer hver for sig og sammen, og efter nogle timer, er I klar til at gå videre i byen, for det er bestemt en dag, der ikke bør slutte med det samme.

Nyd at blive forkælet i nogle timer, og I vil funkle som stjernerne. Sørg for at bestille bord på en skøn restaurant, så I kan afslutte dagen med stil.

Tænk at have det vildeste minde sammen med din mor. Det fortjener I, og nogen gange bør det være det vigtigste. En dag er det jo kun minderne, der er tilbage.

Der er syv dage i en uge, og “en skønne dag” er ikke én af dem.

Kig på min kalender, og vælg en session der passer til jer. Book derefter den ønskede tid, og jeg vil glæde mig til at kontakte dig med mere information om jeres fantastiske dag.

Prisen dækker ikke print eller andre udgifter i forbindelse med eller efter jeres session.