forsikringsfoto

Har du været ude for en ulykke, og har fået personskade? Mangler dit forsikringsselskab gode fotos, der dokumenterer din skade? Jeg kan hjælpe med billeder ud fra forsikringsselskabernes kriterier.

 

Fotograf med kvalifikationer

Du er sikker på tilfredshed

brugt af flere forsikringsselskaber

Mange års erfaring

Hvad kan du vælge

Forsikringsfoto, personskade

Forsikringsfotografering

En mand sidder på gulvet og smiler

En personskade kan være både ny og gammel, når sagen går i gang hos dit forsikringsselskab. Jeg har fotograferet for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, Topdanmark, Codan Forsikring, Alm. Brand Forsikring A/S, GF Forsikring og andre. Du kan være helt tryg ved at bruge mig. Jeg arbejder med god lyslægning og vinkler, så din personskade tydeligt ses.

Når du skal fotograferes

Du skal sørge for at dit skadesområde er ren. Samtidig skal du huske på, at hvis det er en skade på f.eks. et skinneben, skal hele benet fotograferes. Dvs. at du vil stå uden buks. Billederne her på siden er kun et udpluk af de personskader, jeg har fotograferet. Uanset hvilken skade du har, kan du booke en tid på knappen til min kalender.

Du skal også medbringe det udleverede papir fra forsikringsselskabet med journalnummer eller sagsnummer. Så sørger jeg for at sende dine forsikringsbilleder til det rette forsikringsselskab.

Vælg en tid i min bookingkalender, hvor du kan udfylde et lille skema. Så kontakter jeg dig for at bekræfte vores aftale, og du skal derefter blot møde op.

 

Forsikringsfoto: et skadet knæ
Forsikringsfoto: Skade på hånd
Forsikringsfoto: Skade i pande
Forsikringsfoto: skade på ben

Forsikringsfoto, skadesfoto, erstatningsfoto, erstatningssager, billeddokumentation af arbejdsskade. Personskader, færdselsskader, trafikuheld, ulykkestilfælde, patientskader, ansvarsskader.

Der er mange ord for samme opgave i studiet. Uanset, hvad du kalder det, kan jeg helt sikkert hjælpe dig med at få gode billeder af din skade.

Dit forsikringsselskab eller arbejdsmarkedsstyrelsen modtager billeder, der viser din skade, som den er på nuværende tidspunkt. Det kan være sår, ar, vansir, amputationer, tandskader og andet, hvor der kræves billeddokumentation.

Se i øvrigt Arbejdskadestyrelsens praksis for vurdering af skader her: aes.dk

Skriv til mig

Fang mig herunder. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et tilbud på en opgave, jeg kan løse for dig.

Ring til mig

+45 2991 5449

6 + 1 =

Laila Versemann Photography

Versemann Photo|Graphic
Hjulmagervej 3, 1.
4300 Holbæk

+45 29915449

Åbent efter aftale

e-mail

info@lailaversemann.com

Jeg bruger dine oplysninger på at give dig et så præcist svar på din forespørgsel som muligt, og vil derfor højst gemme din mail i 6 måneder. Der er ingen info, der sendes til 3. mand.