Årets Julefoto 2020

Der er specialpriser på julefotografering i november

Få lavet skønne billeder af børnene og familien op til jul.
Uge 48 er sidste uge med specialpriser.

Årets Julefoto

Jeg tilbyder, som tidligere år julefotografering for hele familien på udvalgte tider i november. Det giver en ro for jer, at vide, at julegaven er på plads i god tid, så I kan hygge med alt det andet.

Årets julefoto er en dejlig gave idé, og hele familien nyder godt af de smukke billede. Jeg begrænser brugen af rekvisitter, så de kan hænge hos modtageren hele året.

Vent ikke for længe med at bestille jeres tid, for der er normalt hurtigt udsolgt, da det kun er et begrænset antal, for at jeg kan holde serviceniveauet til alle. Jeres julefoto skal jo helst have den bedste betingelse for at blive en succes hos modtageren :)

Rabat på bestilling

I år har jeg valgt at bede om 800 kr. ved booking på hverdage og 1300 kr. i weekender, for at sikre jeres plads. Til gengæld får du 500 kr. retur som en rabat på din endelige bestilling efter fotograferingen :) Der vil være en “no-show” fee på det fulde beløb. Det vil sige, dukker I ikke op på aftalt tid, får I ikke pengene retur.

For at gøre det så corona-venligt som muligt, modtager du et link til et galleri, hvor du kigger billederne igennem hjemme i stuen. Så kan I alle sidde og hygge med at finde de bedste billeder af alle :) Her vil der selvfølgelig være en rabatkode på det betalte beløb, som skal indtastes.

Når du vil booke en tid, trykker du blot på “Book her” knappen. Den sender dig direkte ind i min kalender, hvor du kan vælge den bedste tid for dig og familien i november måned.

Dine ønsker

Har du nogle helt andre ønsker til portrætfotograferingen, så tøv ikke med at sende en besked. Jeg vil med glæde gøre hvad jeg kan, for at opfylde dine ønsker.