Årets Julefoto 2019

Der er ekstra åbent i uge 47 onsdag, torsdag og fredag

Få lavet skønne billeder af familien, børnene, studenten, den nyudlærte, kæresteparret, veninderne, vennerne, legekammeraterne eller hvem, du lige tænker. Uge 47 er sidste uge med specialpriser.

Årets Julefoto

Jeg tilbyder som tidligere år julefotografering for hele familien på udvalgte tider i november. Det giver en ro for jer, at vide, at julegaven er på plads i god tid, så I kan hygge med alt det andet.

Årets julefoto er en dejlig gave idé, og hele familien nyder godt af det smukke billede. Jeg begrænser brugen af rekvisitter, så det kan hænge hos modtageren hele året.

Vent ikke for længe med at bestille jeres tid, for der er normalt hurtigt udsolgt, da det kun er et begrænset antal hver dag, for at jeg kan holde serviceniveauet til alle. Jeres julefoto skal jo helst have den bedste betingelse for at blive en succes hos modtageren :)

Tre forskellige Julepakker

I år har jeg valg at lave tre pakker, hvor det i pakke 1 og 2 er samme billeder, der vælges. Du kan dog bestille flere forskellige udover den valgte julepakke. For jeg er sikker på, det bliver svært at vælge :)

Vil du have flere forskellige billeder tilbyder jeg også en eksklusiv box med 8 art-print, hvor der er muligt både at have enkeltpersoner samt gruppebilleder. Det er selvfølgelig muligt at købe ekstra kopier eller flere fotos.

Når du vil booke en tid, trykker du blot på “Book her” knappen ved den ønskede version. Den sender dig direkte ind i min kalender, hvor du kan vælge den bedste tid for dig og familien i november måned.

Dine ønsker

Har du nogle helt andre ønsker til portrætfotograferingen, så tøv ikke med at sende en besked. Jeg vil med glæde gøre hvad jeg kan, for at opfylde dine ønsker.