Jeg er tyk – jeg er grim – numsen er for stor – mine lår er for brede – mine arme hænger og slasker …

Du kan sikkert finde på mange flere selv. Mange kvinder lader sig ikke fotografere, fordi de mener, de ikke er fotogene. Som kvindefotograf hører jeg den tit, og jeg skal da være ærlig og sige, at sådan har jeg da også selv haft det. Så er jeg da rigtig glad for at de har tillid til mig. De kan jo heller ikke se dem selv, på den måde jeg gør.

Jeg gør meget ud af at posere dig på den helt rigtige måde, så vi skjuler dine svagheder og fremhæver dine stærke sider. Man kan meget i Photoshop i dag, ja – men det bedste er altså at lave det rigtigt fra starten. Så kan du også genkende dig selv på billederne.

Et flot portræt er altså vigtigt at få lavet

Uanset alder og hvad du selv tænker om dit udseende, er der altid nogen, som elsker dig, der vil blive utrolig glad for et smukt portræt af dig. Hvert år ændrer man sig en lille smule. Som kvinde kan det være en dejlig måde at være i balance med sig selv, give slip på de grimme stemmer i hovedet, lære at elske sig selv og følge sit liv gennem portrætterne.

Når du har booket en tid, kan du læse mere her omkring forberedelser til din fotosession.

Når det er blevet tid, hjælpes vi ad med at vælge tøj, ud fra det du har medbragt. Jeg poserer dig, når håret og makeuppen har fået et lille pift. Vi griner og hygger, når den første nervøse stemning har lagt sig. Jeg fotograferer dig, og du ser bagpå mit kamera, at du er smukkere, end du selv går og tror.

Kig selv med herunder og bliv overbevist. Klik på billederne for at se dem i større størrelse. Jeg glæder mig til at være din kvindefotograf. Ønsker du boudoir billeder, kan galleriet ses her.

Til en deLuxe Feminin Fotosession må du invitere en veninde, mor eller datter med som din hjælper og støtte :)

Din kvindefotograf fotograferer dig, så du mindes i eftertiden Flotte portrætter hos din kvindefotograf Din kvindefotograf fotograferer med sjælen Kvindefotografen tilbyder forskellige udtryk i dine portrætter Din kvindefotograf poserer dig Posering gør enhver kvinde smukkere Din kvindefotograf fotograferer dig, så du mindes i eftertiden Fotosession i Aalborg En fotosession med din kvindefotograf It intenst blik kan give kant. Din kvindefotograf ved hvordan Kvindefotografen tilbyder også erhvervsportrætter Mor og datter portrætter er populære hos din kvindefotograf Tilbehør er også en mulighed til din fotosession Kvindefotografen poserer dig

[su_button url=”https://lailaversemann.as.me/kvindefotografens-feminine-fotosessions” target=”blank” style=”flat” background=”#ccb86e” color=”#ffffff” size=”4″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff”]Book din feminine fotosession[/su_button]