MINI FOTO SESSION I EFTERÅRSFERIEN

En Mini Foto Session er en behagelig måde at tage til fotografen på. Især i uge 42.

Der står den på hyggelige billeder, når Laila Versemann Photography i samarbejde med Holbæk Planteskole har flyttet studiet udenfor, indenfor.

Forestil dig, at du og familien skal fotograferes i skoven. I har planlagt en hyggelig tur, og ligesom I ankommer bliver det det vildeste regnvejr. Det lyder nærmest som en dansk efterårsdag :)

Derfor har jeg valgt, at holde mine efterårs minisessions udenfor studiet, men stadig indenfor. Og hvad kunne være mere oplagt end at tage fat i Holbæk Planteskole, hvor der er masser af hygge og stemning.

Begrænsede pladser, book nu

Jeg ved af erfaring, at børn hurtigt mister koncentrationen, så derfor er disse mini sessions max 15 minutter lange. Til gengæld er der masser af forskellige planter at kigge på mens I bliver fotograferet.

Billederne bliver ikke som normalt opstillede i studie. Her er lidt mere fri leg, og der fanges øjeblikke med hver enkelt person samt nogle gruppebilleder, når situationen lige opstår. Ellers får jeg nemt en god situation til at opstå, så I er sikre på skønne resultater.

Mini sessionen er dog ikke “kun” for børnefamilier. Du er også velkommen, hvis du er dig selv. Det kan også være par i alle aldre, en flok venner eller veninder, en hurtig polterabendfoto (husk at sidste session om lørdagen er kl. 14.40) eller en helt anden sammensætning. Max antal er dog 5 personer grundet pladsen.

Du investerer 650 kr. i en indendørs “skovtur”. Til gengæld får du en fin plante, prøvebilleder i et lukket galleri samt et fotoprint i 13×18 cm og ét i 18×24 cm.

Der sendes en mail med en kode, så I kan sidde hjemme og drikke varm cacao, kigge og vælge. Der er selvfølgelig mulighed for at købe ekstra billeder eller filer.

Der er begrænsede pladser, så book allerede nu via knappen.

Book din mini session