Mors Dag Special

Giv dig selv en fantastisk oplevelse sammen med dine børn. I maj måned tilbyder jeg specielle fotopakker.

Mors Dag Special

Mors Dag Special – en helt speciel oplevelse til dig og dine børn

Er du mor, har du sikkert også altid travlt med alt muligt, der skal klares for børnene. Det er ikke altid, du selv er i første række. Hvornår er du for eksempel blevet fotograferet sammen med dine børn? Et foto med dine børn er et uerstatteligt minde, som de vil elske for altid.

Uanset din alder, udseende og hvad, du lige kan finde på, elsker dine børn dig, for den du er – DU er verdens bedste Mor!!

I maj måned vil jeg derfor hylde moderskabet med udvalgte tider til specialpris. Der er forskellige pakker at vælge imellem, og det er først til mølle, så I kan få en dejlig oplevelse sammen.

Der er ingen regler om alder. Mors Dag Special gælder alle mødre sammen med deres børn. Den gælder dog kun for mor og hendes børn. Ikke børnebørn, svigerbørn eller oldebørn. Der henviser jeg til min Familie Fotosession.

Se et udvalg af mine billeder her i mit galleri.