Erhvervsfoto. Ærligt.

Skal din virksomhed fremstå ærligt og troværdigt, så ved jeg lige, hvad der skal til!

Hvad jeg laver?

Jeg styrker dit brand – uanset om du er erhverv eller privat.

Erhvervsportrætter

Erhvervsportrætter kan laves i studie eller på lokation. Lokationen kan være kontoret, værkstedet, forretningen, skov, mark, strand eller noget helt andet.

Produktfotografering

Har du produkter, der trænger til at komme forrest på salgshylden, laver jeg flotte produktbilleder, der matcher dit brand. I studie eller på lokation.

Event

Er der konference, messe, reception, åbent hus, medarbejderevent, teambuilding eller andet, der skal dokumenteres, hopper jeg i mit “fluen på væggen”-mode og lave flotte billeder fra jeres oplevelse.

Koncerter

Koncertbilleder, hvor der er fokus på et splitsekund – der hvor musik, performance og stemning smelter sammen i et sikkert knips. Jeg har fanget forskellige kunstnere, og nogen af dem ses her.

Madfotografering

Om det er frosne pizzaer eller den helt store, anrettede gourmetoplevelse, går jeg til opgaven med samme ånd. Det er jo jeres kunder, der skal pirres og sælges til.

Virksomheden

Virksomhedsportrætter viser DIN virksomhed, som jeg – og dermed dine kunder ser den. Jeg laver forskellige pakkeløsninger og abonnementsløsninger, som du får flotte billeder.

Det siger nogle af mine kunder

“Vi vil gerne takke for en super foto-session med vores personale. Alle er glade og tilfredse med billederne, og de er for længst lagt ud på hjemmeside og de digitale medier. Vi må jo blankt erkende, at det er et godt valg at bruge en professionel, når man vil have et professionelt resultat. Vi vender gerne tilbage når nye opgaver melder sig.” – Møbelgruppen, Holbæk

“Rigtig flotte billeder, dem er vi alle meget tilfredse med, alle er godkendte. Jeg syntes du har fanget det – jeg gerne ville have udtrykt.” – Concura, Holbæk

Vi er super glade for vores billeder, og jeg bruger dem ugentligt i vores markedsføring. Der er uanede mange muligheder med billederne – og de skaber en rød tråd og genkendelighed, uanset hvad jeg bruger dem til. Det har været en virkelig god investering at få taget billeder af Laila, og købe de billeder vi gjorde. Vi får rigtig meget ros for dem fra vores kunder og kollegaer. Laila har vores varmeste anbefaling ?copesad.dk, Holbæk

Skriv til mig

Fang mig herunder. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et tilbud på en opgave, jeg kan løse for dig.

Ring til mig

+45 29915449

Besked

4 + 11 =

Studie adresse

Laila Versemann Photography

Versemann Photo|Graphic
Hjulmagervej 3, 1.
4300 Holbæk
Telefon: +45 2991 5449

Åbningstider

Åben efter aftale og behov

Email

info@lailaversemann.com