At blive jeres bryllupsfotograf er et spørgsmål om tillid!

Når vi elsker en anden, er det smukkeste man kan gøre for hinanden, at være fælles om et JA.

Bryllupsdagen skal være en helt speciel dag. Ofte vælges kjole, ring og fest i god tid, og der vælges kvalitet frem for kvantitet. Man vil jo gerne huske og huskes for den smukkeste bryllupsdag. Glem ikke at bryllupsfotografen også er en investering for årene efter. Det er her jeres minder kan bringes frem, når der er brug for det. At dokumentere én af de vigtigste dage i jeres liv er noget, I investerer i – ikke kun for jer selv, men for jeres børn… og deres børn.

Fotostilen skal matche jeres ønsker

Min fotostil er en kreativ blanding af redaktionel bryllupsfotografering og fine-art fotojournalistik – jeg kalder det “kreativ reportagestil”. Jeg lever mig ind i jeres dag og fanger øjeblikkene, indfanger atmosfæren og de mange følelser, uden at gå glip af de specielle detaljer, der definerer jeres stil.

Min formidling af jeres bryllupsdag er meget mere end de formelle grupper eller specifikke gæstelister. Det er om at fortælle historien om jeres dag, set gennem mine øjne. Jeg vil give jer smukke billeder, der viser atmosfæren og glæden på jeres bryllupsdag, så I kan nyde minderne for altid.

Her vises et udvalg af bryllupsbilleder og måske giver de jer inspiration til den store fest. I er velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende møde, hvor vi sammen afstemmer vores forventninger til hinanden. Det vil hurtigt give en fornemmelse af, om vi er et godt match. Se bryllupspriser her

Klik på billederne for at se dem i større størrelse.

Vær sikker på jeres dato!

Book jeres bryllup her, og vær sikker på at datoen er jeres. Når I har udfyldt spørgeskemaet og betalt 30% i depositum, er I sikret datoen.