Fotosession med mor og datter

For noget tid siden kom Rikke og Sofie forbi til en fotosession. Jeg kender dem i forvejen, da jeg var Sofies konfirmationsfotograf tilbage i maj måned 2014.

Rikke og Sofie er mor og datter, og jeg havde glædet mig til at fotografere dem igen i andre omgivelser.

Som jeg altid gør, gennemgik vi tøjet, de havde med, før makeuppen blev lagt. De havde valgt at få lagt en smuk makeup i forbindelse med sessionen, og der blev fotograferet en masse. Begge var de rigtig gode til at posere, så det gik bare derudaf. Vi havde små pauser ind imellem de skiftedes til at stå foran kameraet, og der blev lavet enkeltvis og fælles portrætter af dem.

Jeg lægger nogle af deres valgte portrætter her, så du også kan nyde dem.

Laila Versemann Photography-rikke-sofie_0003 Laila Versemann Photography-rikke-sofie_0006 Laila Versemann Photography-rikke-sofie_0005Laila Versemann Photography-rikke-sofie_0002Laila Versemann Photography-rikke-sofie_0004 Laila Versemann Photography-rikke-sofie_0001