Årest julefoto 2023

Der er specialpriser på julefotografering i november

Få lavet skønne billeder af børnene og familien op til jul. Uge 48 er sidste uge med specialpriser.

Årets julefoto er med og uden jul

Årets julefoto er en dejlig gave idé, og hele familien nyder godt af de smukke billeder. Der er to versioner at vælge imellem til en session. Min fine jule-setup i hvid, grøn og guld, og den klassiske baggrund, som kan bruges hele året.

Jeg tilbyder, som tidligere år julefotografering for hele familien på udvalgte tider i november. Det giver en ro for jer, at vide, at julegaven er på plads i god tid, så I kan hygge med alt det andet.

Vent ikke for længe med at bestille jeres tid, for der er normalt hurtigt udsolgt, da det kun er et begrænset antal, for at jeg kan holde serviceniveauet til alle. Jeres julefoto skal jo helst have den bedste betingelse for at blive en succes hos modtageren.

For at gøre det så julevenligt som muligt, modtager du et link til et galleri, hvor du kigger billederne igennem hjemme i stuen. Så kan I alle sidde og hygge med at finde de bedste billeder af alle.

Når du vil booke en tid, trykker du blot på “Book en session” knappen. Den sender dig direkte ind i min kalender, hvor du kan vælge den bedste tid for dig og familien i november måned.

Book en tid

Mød op i jeres flotteste tøj

Vælg billederne hjemmefra

Få imponerende billeder

Book tid til en fotosession!

Adresse

Hjulmagervej 3 | 4300 Holbæk

Telefon

e-mail

Følg med her