Familie fotosession

familie fotosession

Skal I bruge en familie fotosession, er der tre muligheder at vælge imellem

At vælge en fotograf til at vise jeres personlighed og jeres familie, kan klart anbefales. Både mor og far slipper for at skulle skiftes til at tage billeder, og dermed kun være på billederne én ad gangen. Nu kan I vise jer som en familie, og samtidig nyde tiden sammen med børnene. Jeg tilbyder tre forskellige familie fotosessions.

deLuxe Familie fotosession

En deLuxe Familie fotosession er rigtig hyggelig med god tid til at familien kan have det sjovt. Hvis studiet er valgt som location, kan mor tilkøbe en makeup og hårstyling før fotosessionen starter. Mor kommer sammen med pigerne, og far kommer senere sammen med drengene. Først fotograferes mor og pigerne sammen og hver for sig. Her er pigehygge en selvfølge, og vi leger lidt model for en dag med pigerne. Efter en times tid kommer far med drengene. Så er det tid til fælles familiebilleder samt mor/drenge, far/drenge, far/piger billeder.

Børnene får “fri” og kan sidde i mit børneområde, hvor de kan hygge sig med spil eller TV, mens mor og far er tæt på.

Imens laves der flotte par billeder af mor og far, og far fotograferes for sig selv. Som du kan se, er der tid til det hele: Enkeltportrætter, par fotos, mor-datter, far-søn, mor-søn, far-datter samt familie. Der serveres selvfølgelig frugt, kiks og forfriskninger undervejs, så alle er i hopla under hele sessionen.

deLuxe Familiehygge fotosession

En deLuxe Familiehygge fotosession er ca. 3 timer, hvor vi laver dejlige billeder af børnene og/eller hele familien enten hjemme hos jer eller on location, mens I hygger, leger og fotograferes. Denne session er uden de mere traditionelle opstillede portrætter. Her er hyggen og familiesamværet i centrum. Alle fotograferes selvfølgelig alene og sammen – på en hyggelig måde, så naturligheden bevares :) Her kan kæledyrene være med på naturlig vis.

Basis familie fotosession

En Basis familie fotosession er ca. 45 minutter, hvor I ankommer til studiet og jeg fotograferer jer i forskellige opstillinger. Mit fokus ligger på, at I får et smukt gruppebillede af familien, så gennem tålmodighed arbejder vi sammen mod målet :)

Hvis I også ønsker enkeltfotos bookes en deLuxe Familie fotosession eller ekstra tid pr. person. Gælder ikke newborn – der henvises til booking af anden tid.

Priser på print og filer kan ses her.