Konfirmation – dit barns vigtigste livsfest – endnu!

Dit barns første, vigtige beslutning bliver taget på denne dag, hvor man bevæger sig fra barn til voksen. Uanset om det bliver konfirmation eller nonfirmation er det et valg, der er overvejet. Det skal fejres og dokumenteres.

Konfirmation for en dag – for evigt!

Konfirmation er ikke bare en begivenhed; det er et enestående kapitel i livets bog, en dag hvor dit barn træder ind i en ny fase af livet. Hos Laila Versemann forstås dybden af dette øjeblik. Jeg tilbyder ikke kun billeder; jeg skaber et evigt vindue tilbage til denne fantastiske dag.

Min mission er at fange deres ægte glæde og forventning til denne første store fest i deres liv, en fest, hvor de er midtpunktet, og hele verden synes at dreje sig om dem.

Portrætter og stemningsbilleder, der både indfanger festens højdepunkter og dit barns ungdom og glæde. Hver gang I bladrer igennem billederne, genoplives den ubeskrivelige følelse af fest og kærlighed. Det er disse minder, der holder øjeblikkets magi i live.

Tag et kig på de billeder, jeg har fanget – de historier jeg har fortalt gennem kameraet. Klik på de fine albumcovers, og bliv overbevist. Det vil være min største glæde at give jer disse uforlignelige og unikke minder fra dit barns konfirmation.

Konfirmation sker kun én gang, og jeg giver jer dagen for evigt!

Priser:
1 times fotografering i weekend fra 1.595 kr.
1 times fotografering på hverdage fra 895 kr.

Derefter bestilles print og produkter.

Galleri

De skønne konfirmanders album

Tryk for at se indholdet. Priser fra 3.450 kr for 20×20 cm, 20 sider eller 8 smukke portrætbilleder i fin æske.

Få billeder, der skaber og fastholder minderne

Book tid til dit barns konfirmation nu!

Adresse

Hjulmagervej 3 | 4300 Holbæk

Telefon

e-mail

Følg med her