Jeg er også boudoir fotograf!

En boudoir fotosession kan være et fantastisk selvværdsboost for enhver kvinde.

Boudoir betød engang et lille fint værelse, hvor husets frue kunne trække sig tilbage og løsne snørelivet, og blot være sig selv. Billederne fra mine boudoirsessions er flyttet til en separat side, som hedder “kvindefotografen.dk”

I dag dækker ordet mere over sanselige billeder, delvist påklædt eller i lingeri. Jeg ynder at finde det feminine i kvinder, så sanseligheden bringes på banen frem for det mere seksuelle. Der hvor mandens sanser bliver pirret, men billederne er dog stadig så fine, at de kan tåle at blive vist frem for andre.

Nogle ønsker at overraske brudgommen med en smuk æske, fyldt med dejlige billeder af hans brud. Andre gør det for deres egen skyld, fordi de lige har nået en milepæl i deres liv. Andre fordi de føler deres krop er på sit ypperste. Grunden til at få lavet boudoir billeder er mange. Uanset vil jeg med glæde give dig tillid og tryghed, til at du får de smukkeste billeder af dig.

En boudoir fotosession kan sagtens være en gave til dig selv

En boudoir fotosession kan være en hyldest til dig ud fra dit sted i livet lige nu. Det er helt ok at tænke på sig selv – at være tilstede i sin krop i den form, den har lige nu. Du kan elske den eller hade den. Er det sidstnævnte, kan det faktisk være en måde at finde en tilfredshed over sin krops form, at få taget boudoir billeder. Du vil helt sikkert blive positiv overrasket over at se dig selv på billederne, som jo er taget på en helt anden måde, end når du kigger på dig selv i spejlet. Det er en god gave at give dig selv.

Når du har booket en tid, kan du læse mere her omkring forberedelser til din fotosession.

Når det er blevet tid, hjælpes vi ad med at vælge tøj, ud fra det du har medbragt. Jeg poserer dig, og vi griner og hygger, når den første nervøse stemning har lagt sig. Jeg fotograferer dig, og du ser bagpå mit kamera, at du er smukkere, end du selv går og tror.

Kig selv med herunder og bliv overbevist. Klik på billederne for at se dem i større størrelse. Jeg glæder mig til at være din kvindefotograf. Ønsker du portræt billeder, kan galleriet ses her.

Billederne fra boudoirsessions er flyttet til en separat side, som hedder kvindefotografen.dk

Så kan kvindebillederne udfolde sig på bedste vis på deres eget univers. Der er dog ikke noget, øjet ikke kan tåle at se, så kom endelig over og bliv inspireret til din egen session.