feminin fotosession

 En feminin fotosession vil vise de flotteste sider af dig. Ved hjælp af forskellige poseringer og dine medbragte tøjsæt, laver vi i en flot og feminin billedserie, hvor du ser fortryllende ud.

Skræddersyet fotosession

Et eksklusivt boost

Smukke billeder for altid

Anerkendt fotograf

Feminin Portræt Fotosession

Glæd dig til at være i centrum, hvor det hele drejer sig om dig, og hvilke flotte portrætter jeg kan vise dig. Du får lagt en smuk makeup, som matcher din ønskede stil.

Medbring gerne forskellige outfits, som jeg fotograferer dig i. Det kan være et casual sæt med jeans og shirts, et klassisk sæt, du bruger på job. Du kan tage kjoler med i forskellige styles og snit. En feminin fotosession vil vise dig, som jeg og andre ser dig. 

En feminin portræt fotosession kan også være boudoir

Uanset kropsform og størrelse, har vi brug for at føle os sensuelle, sexede, feminine og forfør­ende. Igennem en forførende fotosession, hvor jeg hjælper dig med poseringerne, skaber vi smukke billeder til dig selv eller én du holder af. Du skal være forberedt på at være øm dagen efter, for her skal der vrides igennem for at få hoften til at lave den helt rigtige kurve. Du kan medbringe forskelligt lingerie, smykker og andre accessories.

En feminin portræt fotosession er – feminin

Du vil være i mit centrum, og sammen vil vi skabe billeder, der viser dig på smukkeste vis. Jeg har skrevet en liste over ting, man måske ikke lige tænker over i det daglige, men som vil gøre sig rigtig godt, nu du har investeret i et smukt minde. Du kan læse lidt om planlægning før din fotosession. Tag den ikke slavisk, men sæt ind, hvor du lige har overskud til det :)

Priser på print og filer kan ses her.

Feminin fotosession

Priser fra 4.200 kr

Jeg skal have en lækker oplevelse

Hun vidste præcis hvad hun gjorde og det gjorde, at vi følte os helt trygge i Lailas hænder. Der blev grinet meget, snakket meget og knipset meget – det var så sjovt og hyggeligt og vi nød hvert minut! De færdige billeder bragte virkelig tårerne frem. Vi var blæst helt bagover over det skønne billeder, hun havde taget. Hun havde virkeligt set os og fanget os så smukt.” – Mette

Skriv til mig

Fang mig herunder. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et tilbud på en opgave, jeg kan løse for dig.

Ring til mig

+45 2991 5449

14 + 11 =

Laila Versemann Photography

Versemann Photo|Graphic
Hjulmagervej 3, 1.
4300 Holbæk

Åbent efter aftale

e-mail

info@lailaversemann.com

Jeg bruger dine oplysninger på at give dig et så præcist svar på din forespørgsel som muligt, og vil derfor højst gemme din mail i 6 måneder. Der er ingen info, der sendes til 3. mand.