Feminin fotosession

deLuxe feminin fotosession

En feminin fotosession vil vise de flotteste sider af dig. Ved hjælp af forskellige poseringer og dine medbragte tøjsæt, laver vi i en flot og feminin billedserie, hvor du ser fortryllende ud.

Glæd dig til at være i centrum, hvor det hele drejer sig om dig, og hvilke flotte portrætter jeg kan vise dig. Medbring gerne forskellige outfits, som jeg fotograferer dig i. Det kan være et casual sæt med jeans og shirts, et klassisk sæt, du bruger på job. Du kan tage kjoler med i forskellige styles og snit. En feminin fotosession vil vise dig, som jeg ser dig. Vælger du deLuxe Feminin fotosession på 3 timer, har vi god tid til at mixe tøjet, så det afspejler dig – her er nemlig op til 4 tøjskift – med forbehold for favoritsæt, så vi ikke vælger andet :) Til en deLuxe Feminin Fotosession kan du også invitere din mor, datter, veninde eller partner. Hun vil også få samme oplevelse som dig :) Se mere info om en feminin portrætsession her.

En feminin fotosession kan også være boudoir.

Uanset kropsform og størrelse, har vi brug for at føle os sensuelle, sexede, feminine og forfør­ende. Igennem en forførende feminin fotosession, hvor jeg hjælper dig med poseringerne, skaber vi smukke billeder til dig selv eller én du holder af. Du skal være forberedt på at være øm dagen efter, for her skal der vrides igennem for at få hoften til at lave den helt rigtige kurve. Du kan medbringe forskelligt lingerie, smykker og andre accessories. For at spare dig for ekstra udgifter til eksempelvis et hotelværelse, kan jeg indrette lidt af studiet til boudoir fotografering. Det koster ikke ekstra :) Se mere info om boudoirfotografering her.

Feminin fotosession er – feminin

Du vælger selv, om din feminin fotosession skal være ren portræt, lidt business eller boudoir. Du vil i 1 time eller 3 timer være i centrum, og sammen vil vi skabe billeder, der viser dig på smukkeste vis. Jeg har skrevet en liste over ting, man måske ikke lige tænker over i det daglige, men som vil gøre sig rigtig godt, nu du har investeret i et smukt minde. Du kan læse lidt om planlægning før din fotosession. Tag den ikke slavisk, men sæt ind, hvor du lige har overskud til det :)

Der er to versioner af en feminin fotosession, du kan vælge imellem.

Priser på print og filer kan ses her.

feminin fotosession posering
Feminin fotosession onlocation
Feminin fotosession boudoir