feminin fotosession

 En feminin fotosession vil vise de flotteste sider af dig. Ved hjælp af forskellige poseringer og dine medbragte tøjsæt, laver vi i en flot og feminin billedserie, hvor du ser fortryllende ud.

Fotograf med kvalifikationer

Du er sikker på tilfredshed

Priser der stemmer med kvaliteten

Mange års erfaring

Hvad kan du vælge

Feminin Boost, Drøm og Fantasi

Glæd dig til at være i centrum, hvor det hele drejer sig om dig, og hvilke flotte portrætter jeg kan vise dig. Medbring gerne forskellige outfits, som jeg fotograferer dig i. Det kan være et casual sæt med jeans og shirts, et klassisk sæt, du bruger på job. Du kan tage kjoler med i forskellige styles og snit. En feminin fotosession vil vise dig, som jeg ser dig. Vælger du Feminin Drøm eller Feminin Fantasi fotosession på 2 timer, har vi tid til at mixe tøjet, så det afspejler dig – her er nemlig op til 4 tøjskift – med forbehold for favoritsæt, så vi ikke når de andre sæt :) Til en Feminin Drøm og Feminin Fantasi Fotosession kan du også invitere din mor, datter eller veninde med som en støtte og hjælp til dig. Se mere info om en feminin portrætsession her.

En feminin fotosession kan også være boudoir

Uanset kropsform og størrelse, har vi brug for at føle os sensuelle, sexede, feminine og forfør­ende. Igennem en forførende fotosession, hvor jeg hjælper dig med poseringerne, skaber vi smukke billeder til dig selv eller én du holder af. Du skal være forberedt på at være øm dagen efter, for her skal der vrides igennem for at få hoften til at lave den helt rigtige kurve. Du kan medbringe forskelligt lingerie, smykker og andre accessories. For at spare dig for ekstra udgifter til eksempelvis et hotelværelse, kan jeg indrette lidt af studiet til boudoir fotografering. Det koster ikke ekstra :) Se mere info om boudoirfotografering her.

Feminin fotosession er – feminin

Du vil i halvanden timer til to timer være i mit centrum, og sammen vil vi skabe billeder, der viser dig på smukkeste vis. Jeg har skrevet en liste over ting, man måske ikke lige tænker over i det daglige, men som vil gøre sig rigtig godt, nu du har investeret i et smukt minde. Du kan læse lidt om planlægning før din fotosession. Tag den ikke slavisk, men sæt ind, hvor du lige har overskud til det :)

Der er tre versioner af en feminin fotosession, du kan vælge imellem.

Priser på print og filer kan ses her.

Feminine fotosessions

Feminin basic / Boost

fra 1 timers fotosession

2 sæt tøj (med let variation)

2 foto-setups

Tilkøb af makeup/hårstyling

Du kan købe mere tid til flere styles

Personlig gennemgang og bestilling á la carte

startpris fra

startpris fra

Du kan ikke kopiere siden. Kom forbi i stedet for, lige så ofte du har lyst.