Familiefotografering

Når du vælger familiefotografering, laver vi flotte gruppebilleder, som I kan kigge på igen og igen. Jeg guider og placerer jer, så I fremstår med harmoni. Ud fra jeres ønsker om færdigt resultat, planlægges opstillingerne, så I får mest ud af oplevelsen. En perfekt gave, når der er familiesammenkomster, eller der skal overraskes med en gave.

Fotograf med kvalifikationer

Du er sikker på tilfredshed

Priser der stemmer med kvaliteten

Mange års erfaring

Hvad kan du vælge

Deluxe familiehyggelige – og basis familiesessions

Alle fotograferinger er inkl. 1 print i 18×24 cm i ramme

ca. 3 timer deLuxe Familiehygge fotosession – hjemme eller lokation

En deLuxe Familiehygge fotosession er ca. 3 timer, hvor vi laver dejlige billeder af børnene og/eller hele familien enten hjemme hos jer eller on location, mens I hygger, leger og fotograferes. Denne session er uden de mere traditionelle opstillede portrætter. Her er hyggen og familiesamværet i centrum. Alle fotograferes selvfølgelig alene og sammen – på en hyggelig måde, så naturligheden bevares :) Her kan kæledyrene være med på naturlig vis.

Op til 6 personer

 • Inkl. valg af location eller i studie.
 • Inkl plads til kæledyr on location.
 • Mindre transporttillæg efter 25 km. fra Holbæk.

 

 • Inkl. frugt, kiks og forfriskninger.
 • Inkl. 1 print i str. 18×24 cm i ramme. Ekstra print eller digitale filer købes efterfølgende. Der vises altid et udvalg, du kan vælge imellem.

ca. 3 timer DeLuxe familie fotosession – studie eller lokation

En deLuxe Familie fotosession er rigtig hyggelig med god tid til at familien kan have det sjovt. Mor kan tilkøbe en makeup og hårstyling før fotosessionen starter. Mor kommer sammen med pigerne, og far kommer senere sammen med drengene. Først fotograferes mor og pigerne sammen og hver for sig. Her er pigehygge en selvfølge, og vi leger lidt model for en dag med pigerne. Efter en times tid kommer far med drengene. Så er det tid til fælles familiebilleder samt mor/drenge, far/drenge, far/piger billeder.

Børnene får “fri” og kan sidde i mit børneområde, hvor de kan hygge sig med spil eller TV, mens mor og far er tæt på. Imens laves der flotte par billeder af mor og far, og far fotograferes for sig selv.

Som du kan se, er der tid til det hele: Enkeltportrætter, par fotos, mor-datter, far-søn, mor-søn, far-datter samt familie. Der serveres selvfølgelig frugt, kiks og forfriskninger undervejs, så alle er i hopla under hele sessionen.

Op til 6 personer.

 • Inkl. valg af location eller i studie.
 • Makeup og hårstyling bestilles separat.
 • Inkl. frugt, kiks og forfriskninger.
 • Alenetid til far og mors fotografering.

 

 • Inkl. 1 print i str. 18×24 cm i ramme. Ekstra print eller digitale filer købes efterfølgende. Der vises altid et udvalg, du kan vælge imellem.

ca. 1 time Basis familie fotosession

En Basis Familie fotosession er ca. 45 minutter til 1 time, hvor I ankommer til studiet og jeg fotograferer jer i forskellige opstillinger. Mit fokus ligger på, at I får et smukt gruppebillede af familien, så gennem tålmodighed arbejder vi sammen mod målet :)

Hvis I også ønsker enkeltfotos bookes en deLuxe Familie fotosession eller ekstra tid pr. person. Gælder ikke newborn – der henvises til booking af anden tid.

 Max 9 personer.

 • Fotografering i forskellige opstillinger.
 • Kun til gruppebilleder.

 

 • Inkl. 1 print i str. 18×24 cm i ramme. Ekstra print eller digitale filer købes efterfølgende.
familiefotograf familiefoto
familiefotograf familiefoto

Det kan klart anbefales med et fotoshoot hos dejlige Laila – der er ro, forståelse og hjertevarme det bedste af det bedste – Yvonne

Skriv til mig

Fang mig herunder. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et tilbud på en opgave, jeg kan løse for dig.

Ring til mig

+45 2991 5449

2 + 13 =

Laila Versemann Photography

Versemann Photo|Graphic
Hjulmagervej 3, 1.
4300 Holbæk

Åbent efter aftale

e-mail

info@lailaversemann.com

Jeg bruger dine oplysninger på at give dig et så præcist svar på din forespørgsel som muligt, og vil derfor højst gemme din mail i 6 måneder. Der er ingen info, der sendes til 3. mand.