Gravid fotosession

En gravid fotosession viser dit barns første bolig – din smukke runde mave.

I denne tid udvikler du dig også – din krop modnes og gøres klar til den store opgave, der venter forude. For nogle er det en éngangs oplevelse, for andre en flere gangs oplevelse. Uanset er det vidunderligt at have nogle smukke billeder af dig i din periode som gravid. Når først baby er kommet til verden, kan det jo ikke gøres om :) Det bedste tidspunkt for gravid fotosession er mellem uge 30 og 37.  Jeg har et mindre udvalg af kjoler, der kan lånes til sessionen – både inde og ude.

Book tidlig gave

Hvis du booker en pakke med “Mit første år” til dit barn, får du faktisk en 1-times gravid fotosession med, hvis du booker pakken inden din uge 27. Just saying:) Så får du både en gravid fotosession, Newborn fotografering samt 2 eller 3 fotograferinger af baby det første år. Det giver dig og familien masser af dejlige minder om en god start på et nyt liv.

Partner rabat

Du kan også give din partner en dejlig oplevelse, uden det koster ekstra. Når du bestiller en deLuxe Gravid Fotosession hos mig, kan du uden ekstra omkostning invitere din partner med og I vil også blive fotograferet sammen. Du skal blot lige fortælle mig, at I kommer to. Hvis der er behov for ekstra makeup, skal det selvfølgelig også betales.

Der er to versioner af gravid fotosession, du kan vælge imellem. Du vil i 1 time eller 3 timer være i centrum, og sammen vil vi lave smukke minder om din graviditet. Jeg har skrevet en liste over ting, man måske ikke lige tænker over i det daglige, men som vil gøre sig rigtig godt, nu du har investeret i et smukt minde. Du kan læse lidt om planlægning før din fotosession. Tag den ikke slavisk, men sæt ind, hvor du lige har overskud til det :)

Priser på print og filer kan ses her.