GRAVIDfotografering

I denne tid udvikler du dig – din krop modnes og gøres klar til den store opgave, der venter forude. For nogle er det en én gangs oplevelse, for andre en flere gangs oplevelse. Uanset er det vidunderligt at have nogle smukke billeder af dig i din periode som gravid. Når først baby er kommet til verden, kan det jo ikke gøres om :) Det bedste tidspunkt for gravid fotosession er mellem uge 30 og 37. Jeg har et mindre udvalg af enkle kjoler, der kan lånes til sessionen – både inde og ude.

Fotograf med kvalifikationer

Du er sikker på tilfredshed

Priser der stemmer med kvaliteten

Mange års erfaring

Hvad kan du vælge

Gravidfotografering med og uden partner

Der er to versioner af gravid fotosession, du kan vælge imellem. Du vil i 1 eller 2 timer være i centrum, og sammen vil vi lave smukke minder om din graviditet. Jeg har skrevet en liste over ting, man måske ikke lige tænker over i det daglige, men som vil gøre sig rigtig godt, nu du har investeret i et smukt minde. Du kan læse lidt om planlægning før din fotosession. Tag den ikke slavisk, men sæt ind, hvor du lige har overskud til det :)

Priser på print og filer kan ses her.

Feminin fotosession

Priser fra 4.200 kr

Jeg skal have en lækker oplevelse

Her bliver billederne ikke “overgjort”… så man ender ud i et resultat, hvor man brænder igennem på billederne, men man stadig kan se sine charmerende “uperfektheder”, som gør een til den, man er❣ Jeg fik taget et bredt udvalg af billeder, så jeg i den efterfølgende udvælgelse kunne udpege netop dem, der ramte plet.
Kan kun på det varmeste anbefale Laila, til at vise dig hvor smuk du er, og hvor meget du stråler.” – Carina

Skriv til mig

Fang mig herunder. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et tilbud på en opgave, jeg kan løse for dig.

Ring til mig

+45 2991 5449

8 + 6 =

Laila Versemann Photography

Versemann Photo|Graphic
Hjulmagervej 3, 1.
4300 Holbæk

Åbent efter aftale

e-mail

info@lailaversemann.com

Jeg bruger dine oplysninger på at give dig et så præcist svar på din forespørgsel som muligt, og vil derfor højst gemme din mail i 6 måneder. Der er ingen info, der sendes til 3. mand.