Real Dania

The Silo

Realdania havde booket mig til at dække én af deres events. Her var det en debat med fokus på fra hovedby til vinderby.

I midten af november ’18 var jeg booket som fotograf i København. Realdania havde lavet aftale med mig om at dække deres debat i Restaurant Silo i Nordhavn.

På 17. etage er der bygget en restaurant ovenpå en gammel, men prisværdigt renoveret silo. Den huser eksklusive lejligheder i den helt dyre ende – i hvert fald i forhold til min pengepung ?

Der var flere spændende oplægsholdere, som alle kom med deres tanker omkring trenden i at flytte fra landområder og ind til hovedbyerne. Ikke hovedstaden men de større byer, som er i kraftig vækst.

Jeg kan ikke komme med en længere artikel omkring emnet, da jeg jo var på arbejde, og tænkte mere på min opgave end på at lytte. Derfor henviser jeg til Realdanias side og artikel her.

Dog kan jeg krydre mit lille indlæg med andre billeder derfra, for der var jo god tid under oplæggene til at fotografere udsigt, restaurant og lejlighed. Det vil da være synd, at de blot går i arkivskuffen.

Skriv til mig

Fang mig herunder. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et tilbud på en opgave, jeg kan løse for dig.

Ring til mig

+45 2991 5449

Besked

2 + 11 =

Studie adresse

Laila Versemann Photography

Versemann Photo|Graphic
Hjulmagervej 3, 1.
4300 Holbæk
Telefon: +45 2991 5449

Åbningstider

Åben efter aftale og behov

Email

info@lailaversemann.com

Arne Jacobsen Watch

Arne Jacobsen Watch

Arne Jacobsen urserie

Urserie fra Arne Jacobsen er redesignet af Rosendahl Timepieces.

Arne Jacobsens urdesign kom igen i danske hænder

Rosendahl Timepieces havde fået mulighed for at redesigne Arne Jacobsens stilede urværker. Produktionen af Arne Jacobsen urene havde i længere tid været på udenlandske hænder, men det er slut nu. Igennem en længere periode arbejdede jeg tæt sammen med Rosendahl Design Groups ur designer. Vi ville være tro mod Arne Jacobsens tegninger og tidligere designs.

Arne Jacobsen designede væguret for Danmarks Nationalbank. Udover Bankers Clock fra 1971, relancerede Rosendahl Design Group også City Hall og Roman. Roman er fra 1942 og var tegnet til Århus Rådhus. City Hall fra 1956 var tegnet til Rødovre Rådhus.

 

Min grafiske opgave

Min opgave i denne fantastiske proces var at rentegne artworket til urene. Jeg vektoriserede gamle tegninger fra Arne Jacobsens originale arbejdstegninger, så de kunne bruges i alle sammenhænge. Selve uret og funktionerne bag det stod Rosendahl Timepieces designer Magnus Jørgensen samt arkitekt og designer Teit Weylandt for. Teit var gennem mange år leder af produktudvikling på Arne Jacobsens tegnestue.

Efter den store succes med relancering af vægurene, blev der tegnet videre på modeller til armbåndsure. Jeg visualiserede ved hjælp af Illustrator og Photoshop forskellige varianter, efter designernes ønske om en stilren version, helt i tråd med Arne Jacobsen. Det blev en flot og klassisk serie armbåndsure, der sagtens kan bæres af både kvinder og mænd.

Sidst er der kommet et bordur på banen, samt en ekstra variant af både vægur og armbåndsur, kaldet Station, som Arne Jacobsen designede tilbage i 1939 for firmaet LK. Indtil størrelserne på artworket var på plads rent visuelt gik der nogle ture frem og tilbage gennem Photoshop, for at lave dem alle så originale i udtrykket som muligt.

Min fotografiske opgave

Jeg har også været brugt som fotograf på nogle af produkterne til tryk og web. Som grafiker har det været en fantastisk opgave at være med i processen – selv efter at værkerne er blevet til.

Har du brug for grafisk eller fotografisk assistance, er du velkommen til at kontakte mig her.
Du køber en fleksibel medarbejder, der kan indgå i et team på dit job, eller jeg kan arbejde solo fra eget studie. Opgaven vil have høj prioritet, og du er sikker på at modtage færdig materiale til aftalt deadline.

Grafisk og fotografisk assistance til rådighed

Hotel Strandparken ved Holbæk Fjord

Hotel Strandparken ved Holbæk Fjord

Hotel Strandparken, Holbæk

Hotel Strandparken har gennemgået en flot renovering, hvor der er taget højde for hotellets eksisterende design.

Det flotte hotel ved Holbæk Fjord

Med fantastisk fjordkig ligger Hotel Strandparken svøbt i de store træers dyne lidt uden for centrum. Her er en smuk park, hvor man kan hygge og lege – man kan gå tur langs fjorden ind til Holbæk, eller man kan sidde på terrassen og nyde et glas vin mens man kigger ud over fjorden, der glitrende i solens sidste stråler, viser et flot syn over Tuse Næs på den anden side af fjorden.

Hotellet har fået en ansigtsløftning

Hotel Strandparken, der har eksisteret siden 1899, har gennem tiden fået flere tilbygninger i forhold til starten. Senest har hotellet gennem nyere tid fået en ansigtsløftning med hjælp fra blandt andre det lokale arkitektfirma Kullegaard. De har taget hensyn til det eksisterende design, og formået at løfte det gamle hotel op til nutidig niveau. Her er blevet dejligt lyst og lækkert med indbydende møblement. Det eksisterende træværk fik lov at blive – det er jo en del af hotellets sjæl og flotte arkitektur.

Hotellet er i dag drevet af Rene Tiim, og er en del af Vilcon kæden, der har flere hoteller at byde på.

I efteråret 2015 var jeg en tur indenfor for at lave friske billeder til Hotel Strandparkens markedsføringsmateriale, og her kan du se nogle af billederne. Besøg endelig hotellets egen hjemmeside, hvor du selvfølgelig kan booke plads til overnatning eller i deres selskabslokaler til din fest eller event. De vil sørge godt for dig :)

Billederne du har set, har været en opgave for Hotel Strandparken. Har du brug for grafisk eller fotografisk assistance, er du velkommen til at kontakte mig her.

Afhængig af opgavens art kan jeg udføre den fra eget studie eller komme til dig. Lad mig endelig høre om din idé :)

Grafisk og fotografisk assistance til rådighed

Holbæk Auktion & Fest 2015

Holbæk Auktion & Fest 2015

Auktion og Fest 2015

Holbæk Erhvervsforum, JCI Holbæk og HB&I holder hvert år en fantastisk event i Holbæk.

Auktion og fest i Holbæk for 3. gang

Har du en event undervejs, og mangler hjælp til dokumentationen af den, er du velkommen til at kontakte mig her.

Jeg er fleksibel omkring arbejdstiderne til events, og overholder aftalte leveringstider.

Grafisk og fotografisk assistance til rådighed

Hanne & Thomas

Hanne & Thomas

Hanne & Thomas – et hemmeligt bryllup

28.3.2015

Det perfekte sted til et hemmeligt bryllup – med gæster!

Hanne og Thomas havde inviteret den nærmeste familie med til Dragsholm Slot – som de gør hvert år. Dette år var det dog anderledes – de havde nemlig valgt at blive gift denne gang uden børnene vidste noget :)

Da jeg ankom var Hanne klar til at få lagt makeup efter de havde spist en god frokost med familien. Senere på dagen var der planlagt rundtur på Dragsholm Slot, som skulle starte – i slotskirken. Der var masser af hygge på værelset, og Thomas kom til slut ind og gjorde sig klar. Derefter var det afgang til slotskirken, hvor familien sad og ventede på det par, der ellers sjældent var forsinket.

Jeg listede mig ind, og fik placeret mig  så de ikke lige så mig. Dørene gik derefter op, og de kom op ad gulvet til en meget overrasket familie. Der var efterfølgende bryllupskage i den blå stue, mens der blev gjort klar til middag i den grønne stue.

Efter portrætfotograferingen og billeder af buketten, var der middag, hvor den nære familie blev fotograferet lidt under maden og under de taler, der pludselig skulle skrives. Der kom en solist og sang smukke kærlighedssange, så alle var rørt til tårer.

Det var et dejligt bryllup, som jeg er rigtig glad for, at jeg fik æren af. Dragsholm Slot har vidunderlige omgivelser og atmosfære. Jeg så dog ingen spøgelser, men man skal vist også sove der for at hun dukker op.

Makeupartist:
Kjole:
Smykker: Christinas Guld & Sølv
Sko:
Buket:

Smoking:
Smykker:
Sko:

Lokation: Dragsholm Slot
Buket:
Bryllupskage:
Sanger:
Musiker:

Ønsker I at booke mig til jeres bryllup?