Jeg er kvindelig fotografJeg har faktisk altid ønsket at være fotograf – uden at vide det…

Igennem mine teenageår havde jeg fotolære som valgfag i skolen. Mens jeg var i lære som grafiker tog jeg foto som valgfag. Det interesserede og fascinerede mig, men jeg holdt mig til den anden visuelle verden gennem det trykte medie, som jeg også arbejder med i dag.

Jeg er født i Vestjylland i 1970, og er først flyttet til Sjælland i 1998, da jeg blev forelsket i min nuværende vidunderlige mand, som jeg har to skønne drenge med. Vi bor i Gislinge, og har fotostudie og grafisk studie i Holbæk. Jeg tror at der altid har været en sjællænder gemt i mig. Jeg nyder virkelig mit liv her på øen, hvor jeg startede selvstændig i 2001 som grafiker.

Faktisk skulle der gå mange år, før jeg stod med et rigtig lækkert kamera i hånden og fotograferede produkter til en webshop, jeg var i gang med. Mest fordi det materiale jeg havde modtaget, ikke levede op til mine krav. Kender man mig, ved man, at så kan jeg jo bare selv gøre det. Så bliver det, som jeg vil have det – og pludselig var gnisten fundet igen.

I dag fotograferer og redigerer jeg næsten dagligt

I dag elsker jeg at fotografere. Min største passion er at fotografere kvinder. At lave en feminin fotosession med en kvinde. Fra hun kommer ind hos mig. Lidt usikker på, hvad hun har kastet sig ud i. Igennem seancen, hvor vi planlægger hendes forskellige outfits. Over de første usikre smil til hun langsomt, men sikkert folder sin kvindelige skønhed ud, som tit bliver lidt glemt i hverdagens almindelighed. Det er en fantastisk rejse jeg er på med hver kvinde, og jeg glæder mig til at tage dig med på turen.

Min fotografering er ofte ved hjælp af det naturlige lys, der omgiver os. I det mørkeste halvår er det med studielys. Uanset hvilket lys vil du i hele forløbet blive guidet i poseringer, så vi laver det smukkeste foto.

Mit mål er at se og vise skønheden omkring os, og hvis jeg kan bringe den indre skønhed til overfladen med et fotografi og en lille redigering, er jeg klar :)

Fortæl hvordan du gerne vil fotograferes

Jeg vil rigtig gerne vide, hvad dine ønsker og forestillinger er om en dag foran kameraet. Om det er en skræddersyet session til dig selv eller erhvervsrelateret, et profilbillede, et bryllup eller en anden særlig lejlighed, kan du fortælle mig alt om det.

Du må også sende mig en besked hvis du ønsker at høre om priser og forevigelse af dine fester og begivenheder gennem livet.