Jeg har faktisk altid ønsket at være fotograf – uden at vide det…

Igennem mine teenageår havde jeg fotolære som valgfag i skolen. Mens jeg var i lære som grafiker tog jeg foto som valgfag. Det interesserede og fascinerede mig, men jeg holdt mig til den anden visuelle verden gennem det trykte medie, som jeg også arbejder med i dag.

Jeg er født i Vestjylland, og er flyttede til Sjælland i 1998, da jeg blev forelsket i min nuværende vidunderlige mand, som jeg har to skønne drenge med. Vi bor i Gislinge, og jeg har fotostudie og grafisk studie i Holbæk. Jeg tror at der altid har været en sjællænder gemt i mig. Jeg nyder virkelig mit liv her på øen, hvor jeg startede selvstændig i 2001 som grafiker.

Faktisk skulle der gå mange år, før jeg stod med et rigtig lækkert kamera i hånden og fotograferede produkter til en webshop, jeg var i gang med. Mest fordi det materiale jeg havde modtaget, ikke levede op til mine krav. Kender man mig, ved man, at så kan jeg jo bare selv gøre det. Så bliver det, som jeg vil have det – og pludselig var gnisten fundet igen.

I dag fotograferer og redigerer jeg næsten dagligt

Jeg elsker at fotografere. Jeg fotograferer både til erhvervslivet og til private.

Jeg kan hjælpe med medarbejderfotografering, både som almindelige profilbilleder og/eller som individuelle helfigur eller halvfigur billeder, som jeg efterfølgende fritlægger og samler til et gruppebillede. Det er et dynamisk gruppebillede, som altid kan tilpasse sig virksomhedens medarbejderstab.

Jeg laver produktfotograferinger, både til fritlægning og i miljø, så man får stemningen med, og slutbrugeren kan se, hvilken funktion, produktet kan hjælpe med.

 

Situationsbilleder og stemningsbilleder under en event, workshop, reception eller andet i virksomheden kan jeg også byde ind med. Her er jeg “fluen på væggen” og går diskret rundt og fanger øjeblikke fra arrangementet.

Business headshot er også én af kompetencerne rettet mod erhvervslivet. Skal du stå med din bedste fremtoning, kan jeg tilpasse både lyset og din posering, så vi fanger det rette udtryk.

Når det er til private, kan det være børnefotograferinger, teenagere, gruppebilleder af venner, veninder, familie. Det kan være portrætter af den voksne mand eller kvinde.

Dating billeder er der mere og mere fokus på, så man kommer lidt bedre frem i billedet end med en selfie.

Livsbegivenheder som dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, rund fødselsdag, sølvbryllup, guldbryllup og så videre gør jeg også.

Lys er det altafgørende i et foto

Jeg fotograferer både med naturlig lys og med studielys. Når vi er i studiet, er det med det kunstige lys, som jeg elsker at arbejde med, så det virker naturligt. Til specielle formål må det gerne være mere dramatisk lys/skygge virkning, og her har jeg brug for den ekspertise, jg har opbygget gennem årene.Uanset hvilket lys vil du i hele forløbet blive guidet i poseringer, så vi laver de bedste billeder.

Mit mål er at se og vise virkeligheden omkring os, og hvis jeg kan bringe den indre skønhed til overfladen med et fotografi og en lille redigering, er jeg klar :)

Fortæl hvordan jeg kan hjælpe dig

Jeg vil rigtig gerne vide, hvad du har behov for. Om det er en skræddersyet session til dig selv eller erhvervsrelateret, et profilbillede, et bryllup eller en anden særlig lejlighed, kan du fortælle mig alt om det. Der er links i toppen og ned gennem teksten for at guide dig over på nogle af siderne, der passer til de opgaver, jeg beskriver.

Du må også sende mig en besked hvis du ikke lige kan finde priser på det, du har behov for.