Rosendahl Design Group

Siden februar 2006 har jeg været freelance grafiker for Rosendahl Design Group i Hørsholm.

Det, der skulle været et kort vikariat, blev til meget mere

I februar 2006 blev jeg tilknyttet Rosendahl Design Group, dengang Rosendahl, som vikar. De manglede hjælp i deres inhouse grafiske afdeling. Jeg skulle være vikar, indtil de havde fundet den rette person til stillingen, som de søgte besat.

Jeg fik hurtigt mange opgaver i gang i det smukke hvide hus i Hørsholm. Dagene gik hurtigt, og var fyldt med forskellige opgaver. Jeg lavede marketing materialer til butikker, prislister, kataloger, annoncer, interne opgaver og masser af emballage til de mange artikler, som især var Crand Cru serien på daværende tidspunkt.

Da vikariatet var afsluttet, blev jeg tilknyttet som freelance grafiker. Da jeg var rimelig ferm i Illustrator, lavede jeg mange 2D visualiseringer for deres ur afdeling. Jeg arbejdede på PCH uret af Henrik Fisker, MPH uret af Tom Christensen og CW8 uret af Caroline Wozniacki.

Jeg har været med på opstarten og relanceringen af Arne Jacobsen ur serien. Sammen med én af designerne hos Rosendahl sad vi med gamle arbejdstegninger, billeder og urværker, og skulle give de klassiske ure et nyt tidløst liv. Jeg stregede op på mac’en udfra de gamle tegninger, og rentegnede illustrationerne, så de blev klar til tryk. Der er efterfølgende kommet armbåndsure og bordklokker med på banen. Seneste skud er vejrstationerne, som er inspireret af Bankers uret.

Da Rikke og Kasper Salto gik i gang med uret MUW, var jeg med på sidelinjen. Jeg lavede både illustration og meget af billedmaterialet, som blev brugt til postkort, brochurer, annoncer og andet. Urene er lækre modeller, der ligger godt på armen eller kan hænge i en strop fra enten buks eller halsen.

Har du brug for grafisk assistance, er du velkommen til at kontakte mig her.

Jeg er fleksibel og kan arbejde enten fra eget studie eller komme til dig og udføre opgaven ud fra aftalte tider.

Grafisk og fotografisk assistance til rådighed