Tryk på billedet for at kigge i brochuren

Auktion og Fest arrangementet var som tidligere nævnt i optakten med American Diner tema fra 1950’erne.

I det tidligere indlæg med optakten til auktionsfesten, fortæller jeg om hvem der står bag arrangementet. Det kan du læse her.

Det er en aften, hvor lokale virksomheder har doneret flotte ting til auktion, så gæsterne kan byde på varerne. Kig evt. i brochuren, så du kan se lidt af det, der var på auktion i år. Der er altid et tema, og gæsterne er meget velkomne til at klæde sig ud. I hvert fald gør arrangørerne og de frivillige et stort stykke arbejde med at skabe en stemning, der matcher temaet.

Jeg havde lavet brochuren med alle de mange lots, og Birgitte Kirk fra Kirk Grafisk og Ib fra Onprint havde stået for udsmykningen af lokaliteten.

Jeg stod også for fotograferingen i år, imens jeg også hyggede med god mad, et glas vin eller to ;) i løbet af aftenen.

Masser af underholdning

Der var festlig underholdning fra kokken Francesco fra Restaurant Linden, hvor han sang, mens vi spiste mad derfra. Luis fra Spansk Smag og Ole fra Spisestedet Tjebberup lavede også spændende variationer af amerikansk inspireret mad. Rigtige Mænd fra Jyderup Gymnastik lavede tempo indslag med salto og dans i bedste Chippendales stil.

Der var sliders til natmad, kreeret af Kabyssen i Holbæk, og sluttelig kom selveste Jørgen de Mylius på scenen for at vende plader fra 50’erne og 60’erne krydret med anekdoter fra samme tidsrum. Sløjfen blev til sidst bundet af DJ Rolf med hans ustoppelige rytmer.

Hvordan overskuddet er blevet, er jeg ikke bekendt med pt, men skriver det selvfølgelig ind, når det er officielt.

Klik på billederne for at se dem i større version, eller vælge at se slideshovet med lidt baggrundslyd fra aftenen.

Vi ses forhåbentlig til næste års Auktion og Fest :)

<p>

</p>